Снимка: БГНЕС
fallback

Независимият депутат Радостин Василев обяви, че създаденото от него "Гражданско движение Силна България" прераства в политическа партия.

В публикация във Facebook Василев посочва, че целта на новия проект е да продължи "войната срещу борбата срещу мафията, задкулисието и грабителите на родината ни"

"Последните дни преживяхме поредното политическо предателство спрямо надеждите и очакванията ни. Политическата класа не се вслушва в желанията на своите избиратели и ще бъде наказана. Всеки един смел, честен и почтен гражданин, който смята, че България е над всичко и не трябва да сме наведени пред чужди посолства, независимо дали става въпрос за САЩ, Русия или държава член на ЕС, е добре дошъл при нас", пише Василев.

Радостин Василев е депутат в последните четири парламента, като първо беше част от "Има такъв народ". Той обаче напусна партията и стана част от "Продължаваме промяната", след като 47-ото НС свали с вот на недоверие кабинета на Кирил Петков.

В 48-ия и 49-ия парламент Радостин Василев беше депутат от квотата на "Продължаваме промяната", но преди седмици разпространи запис от Националния съвет на партията, който породи политическа буря в държавата. Още тогава Василев заяви, че напуска ПП и възнамерява да създаде собствен политически проект.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

54

Анонимен

преди 10 месеца

Повече от половината активни българи работят НА ЗАПАД !!! Следователно повече от 75 процента от българите са ЗА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И ЗА НАТО !!! А в Русия дори агитката на Копейкин не смее да припари, да не би да ги мобилизират, а ходят при Митрофанова да ги гуши и инструктира за Възродителния Процес, както по времето на товариш Живков. Тогава братушките товариха и изнесоха в Русия културните ни светини. Проверете в Рилския Манастир, музеите, Плиска и Преслав.

53

Анонимен

преди 10 месеца

Африканските страни са по-напред от българия -- те нямат американски агенти в парламентите си.

52

Трагедия

преди 10 месеца

Партията ще се казва "ПРЕДАТЕЛ"

fallback