Снимка БГНЕС
fallback

Докато Народното събрание се занимава с конституционна реформа и с промени в законите за съдебна реформа няма да гласуват като парламентарна група за свалянето на имунитета на който и да е депутат. Това коментира пред БНТ Даниел Митов, народен представител от ГЕРБ-СДС и заместник-председател на ГЕРБ.

"Що се отнася до искането за имунитети ние сме обявили, че докато текат разговорите за пълномащабна правосъдна реформа, която включва промени в Конституцията, няма да подкрепим даването на чийто и да било имунитет на който и да е депутат от която и да било парламентарна група.

Oще по темата

От друга страна искането за снемането на имунитета на нашия лидер, постъпило плюс още допълнителни материали, председателят на Народното събрание Росен Желязков няма право да го внесе в зала поради простата причина, че по правилника за функциониране на НС и дейността на Народното събрание трябва да минат не по-малко от 5 дни от последните постъпили документи, а този срок все още не е изтекъл",

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Духът на Ал Капоне

преди 10 месеца

Знаех си,че трябваше да се преместя от САЩ и нямаше да изгния в Алкатраз.

20

Анонимен

преди 10 месеца

ОПГ ГРОБ, чрез Сю: Няма да гласуваме за сваляне имунитета на никого, защото сме овързани като свински черва, нито един от нас не е чист и честен и ако един се разприказва, цялото ОПГ ще го загази.

19

петър

преди 10 месеца

митов ,биков , дончев ,борисов , деса нежното у пандиза....

fallback