Снимка БГНЕС
fallback

Премиерът Николай Денков разпредели функциите по координация на провежданите от министерствата политики. Денков ще поеме наблюдението върху 13 министерства и агенции, Мария Габриел ще наблюдава 4.

Под пряко наблюдение на Денков ще са държавният резерв, агенциите за бежанците и безопасност на движението по пътищата, разузнаването, агенция „Национална сигурност“, ДАТО, комисията по сигурността на информацията. Премиерът ще координира още комисията  за стоковите борси и тържищата, Националната агенция за оценяване и акредитация, агенцията  за професионално образование и обучение и Агенцията за публичните предприятия и контрол, НСИ  и Патентното ведомство.  

Oще по темата

Вицепремиерът и външен министър Мария Габриел ще наблюдава агенция „Архиви“, Агенцията за ядрено регулиране, Държавната агенция за метрологичен и технически надзор и Държавната агенция за закрила на детето.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 11 месеца

Нямат сили за едно министерство , каква ли щее тая работа , чак за 13 . Ще гледаме сеира , а къде са ДПС- ту !

12

Анонимен

преди 11 месеца

АлооУ , герберчета , налЕ бехте 1-ва сила , ко станЪ , само 4 ли ?Явно сте съгласни на всичко , само и само да не се срещнете с Бая ви Ставри !

11

Ужас

преди 11 месеца

Този ще е само лице пак - бойко и шиши ще дават заповедите с доган

fallback