Снимка: БГНЕС
fallback

Новосъздаденото правителство е на страха, гузната съвест, неподадените имунитети и изгубените илюзии, заяви в декларация от името на ПГ на ИТН Станислав Балабанов.

"Българи, които бяхте по площадите през 2020 г. ,вчера се създаде лигата на отвратителните, лигата комбинирала таланта на лъжците и крадците, които формиха коалиционно политическо правителство в състава ГЕРБ, ПП и ДБ подкрепяно от дъргата и твърда ръка на ДПС в лицето на Карадайъи Пеевски. „Магтинтски“ и „Нексо“ се събраха, за да ни гарантират проевропейското ни бъдеще. Демокрацията е раждала чуждовища, но такъв хибриден тумор ражда за първи път", скочи той.

"Такъв като Кирил Петков, който преди време страдаше, че собственото им правителство е свалено с гласовете на ГЕРБ и ДПС вчера пламенно благодари и на Борисов, и на Пеевски, че с тяхната благословия ще водят България напред през нарушаването на законите, докато назначават посочените от Борисов и Пеевски по долните етажи на държавната система, спокойни, че ала балата ще им се получи на местните избори“, обвини Балабанов.

"Няма да е лесно от ПП, може би в скоро време на Бойко Рашков, който преди година арестува Борисов, ще му се наложи да говори, че не трябва институциите ни днес да се превръщат в бухалки, които да репресират политически лидери", каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Николай Стоименов

преди 11 месеца

По точно казано, коалиция на извратеняците

32

Небивалици

преди 11 месеца

Тези сценаристи ръсят небивалици. Явно за тях е по добре да сме без парламент,с управление на Крадев от типа на Путин и по преки указания на мутрофанова...Няма да стане..

31

Читател

преди 11 месеца

Господин Балабанов, това което сте казали е напълно вярно, но някакси много БЛЕДНЕЕ пред основния проблем произлязъл от записа на Радостин Василев ,а той е споменаване на "ОДОБРЕНИ ОТ ПОСОЛСТВОТО" и "НАПРАВИХМЕ АЛА БАЛА С ПРОЦЕНТИТЕ НА ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ С ПРЕЗИДЕНТА". Това ми звучи много угоднически за замазване на положението с ПОСОЛСТВОТО. Този път посолството не е на диктатора Путин. Това самопризнание от записа означава, че България се командва от външни правителства.

fallback