33

Николай Стоименов

преди 11 месеца

По точно казано, коалиция на извратеняците

32

Небивалици

преди 11 месеца

Тези сценаристи ръсят небивалици. Явно за тях е по добре да сме без парламент,с управление на Крадев от типа на Путин и по преки указания на мутрофанова...Няма да стане..

31

Читател

преди 11 месеца

Господин Балабанов, това което сте казали е напълно вярно, но някакси много БЛЕДНЕЕ пред основния проблем произлязъл от записа на Радостин Василев ,а той е споменаване на "ОДОБРЕНИ ОТ ПОСОЛСТВОТО" и "НАПРАВИХМЕ АЛА БАЛА С ПРОЦЕНТИТЕ НА ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ С ПРЕЗИДЕНТА". Това ми звучи много угоднически за замазване на положението с ПОСОЛСТВОТО. Този път посолството не е на диктатора Путин. Това самопризнание от записа означава, че България се командва от външни правителства.

30

Динев

преди 11 месеца

В България много неграмотни хора иманемогат да броят до 2ами много ясно че първите две ще вземат властта затоваса гласували над 1000000 избиратели,и какво предлагате некадърници ,когато Славчо беше първо избягаха по терлици,те са в пърламента само да подкрепят Путин ,с копейкините

29

Анонимен

преди 11 месеца

А на Вас, кой Ви дърпа конците? Като не реализирате кабинети поне не пречете да Ви е-а в Спасители на галактиката да Ви е-а!

28

Анонимен

преди 11 месеца

Е, Тошко Африкански, подценяваш публиката на държавата.Ти нали предложи коалиция с ДПС с експертно правителство?Виж какво мислим, например днес:"Ти не искаш да има бюджет, Еврозона и Шенген, ти си руски агент, агент на Путин и правиш предателство по време на война.".Твоите бяха наистина много отвратителни - десните либертарианци и доказани измаммници и плагиати. Шнорхели философи, плагиати, Аферата "Глобул" на караджов, Аферата "Васко от Модерно предградие" на другия ти банков експерт, Никито В.

27

Поговорка

преди 11 месеца

Присмял са хърбел на щърбел !

26

Посолството

преди 11 месеца

Доволни сме

25

бг

преди 11 месеца

Какъвто и неприятен да е тоя казва истината дума по дума !

24

Анонимна

преди 11 месеца

Всичките сте един дол дренки. И вие бяхте част от такава коалиция.

23

Шегобиец

преди 11 месеца

Ех, Славчо пак е прецакан! Надяваше се и в този парламент да бъде златният пръст: да му звънят, да му се молят, пък той да се прави на интересен. Ама не стана.

22

Анонимен

преди 11 месеца

Ама вие лапите и се лигавите на трибуната и само глупостите говорите особата тошко е върха на простотията срам срам

21

Не бе

преди 11 месеца

Това е коалиция на почтените - на Киро са му дали индулгенциите да раздава от посолството

20

SS

преди 11 месеца

Спокойно,отвратените ще ги изгонят ! Може би с камъни!

19

Бай Иван 2

преди 11 месеца

Чакайте сега , нали ИТН и лично Слави заявяваше че България се нуждае от редовно правителство? Затова ИТН с ДПС декларирха че ще подкрепят правителство с първия мандат и дори почнах ада предлагат техни "експети",т.е министри.Сега като извън защо ревете?

18

Анонимен

преди 11 месеца

Тия злобари ще се кютнат от яд че не стана по тяхната. Хайде без вас.

17

Анонимен

преди 11 месеца

да не бяхте дърпали миналия кабинет, сега нямаше да мрънкате постоянно, чалгаджии

16

Анонимен

преди 11 месеца

До колкото си спомням, правителството на Кирил Петков беше свалено на 1во място от Слави Трифонов, та г-н Петков от вас най-много е пострадал. Но пак ще управлява, а ИТН само ще подскачат отстрани като смешни клоуни.

15

Анонимен

преди 11 месеца

Шушумиги безтегловни. Без вас.

14

хм..

преди 11 месеца

Нелепо е, когато някой грозник се присмива на друг...