Снимка: БГНЕС
fallback

"В последните седмици бяхме свидетели на една какафония, която е на път да бъде подредена с партитури, раздадени на различните членове на оркестъра и може би на преден план ще имаме не един, а двама диригенти. Ние сме длъжни да им дадем хоризонт от 100 дни".

Oще по темата
Това заяви пред БНР проф. Росен Стоянов - преподавател по политически комуникации в НБУ.

"Наблюдаваме разпределение на ролите, чисто тактическо, на остриета, които продължават да държат атака или критика към ситуацията или към опонента - нещо, което е добре по принцип да съществува. Това е и легитимация на т.нар. демократичност в отделните партии".

По думите му когато се формира едно правителство, 3 месеца са необходими, за да влязат в същината на нещата, дори политическите представители в битността си на министри. Тук имаме експерти, за които се предполага, че не е нужно толкова време, за да влязат в проблематиката, добави той.

ДПС винаги са искали и са успявали да постигнат ролята на балансьор в българската политика, посочи той. За него опитът им отново да застанат на онова място, някъде посредата, е изява на политически прагматизъм.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

Анонимен

преди 10 месеца

Не сме длъжни да дадем 100 дни на този кабинет, професора, може би искате да кажете "Хайде да дадем тези 100 дни...". Остава само и професори да се правят на Кико и Кокорчо..

47

Анонимен

преди 10 месеца

Избори!!!

46

Анонимен

преди 10 месеца

Длъжни ли?!?! Да не съм ги калесвал?!

fallback