Снимка: БГНЕС
fallback

В декларация от името на ПГ на ПП-ДБ Даниел Лорер обвини президентът Румен Радев, че не обединява обществото, а го разединява.  

"Обръщам се към избирателите на ПП и ДБ - знаем колко е трудно да си представите работа с ГЕРБ, но България днес и утре е по-голяма от това", каза той.

Лорер се обърна и към избирателите на ГЕРБ със същото послание, а към избирателите на останалите партии с настояването, че трябва да има правителство.

"Има един идеал, който ни обединява и това е, че България е свободна и независима парламентарна република. Докато отношенията помежду ни преминават между точка на кипене и точка на замръзване, България се отдалечава от призванието си да е свободна и развиваща се европейска страна“, каза той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

72

Бай Кольо

преди 10 месеца

Лорер,на това което казваш,хората му викат"СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА".Когато ви казвахме,че с вдигнатия юмрук Радев разединява нацията,си мълчахте защото ви беше удобно когато ви даваше власта.Сега,когато се обърна срещу вас се усетихте,че е разединител на нацията понеже вече не ви изнася.Само че вече е късно - след дъжд качулка.

71

Анонимен

преди 10 месеца

Какво прави тоя НЕбългарин в Парламента??? Защо един шuбaн жuд дава акъл на Президента??? Цензураста, само те чакам да изтриеш и те запрятам, твойтамaмkaмpъcна!

70

ПроСоТо

преди 10 месеца

мда,затрили са мизабележката...Ще повторя по памет:..-Президента НЯМА ФУНЦИЯТА на "обединител на нацията" !!!..Той САМО ОЛИЦЕТВОРЯВА въпросното единство..А то се руши упорито от ВАС,които Какетя наречебоклуци !..А той знвае най-добре,зер се е ровил ЛИЧНО в мръсното ви бельо....Та вместо да се прегръщате взаимно и да си го слагате взаимно,да бехте поне гласували удължаване на наст. бюджет !..Та да не чуваме от най-високо място,че след 10.06 държавата ще спре да плаща бюджетни разходи-заплати,пенс

fallback