Снимка: БГНЕС
fallback

Посланикът на САЩ в България Н. Пр. Кенет Мертен коментира в Бургас твърденията от скандалния запис от партийното събрание на „Продължаваме промяната”, че назначенията на службите у нас са съгласувани с чуждите посолства, предаде БГНЕС.

„Не мога да говоря от името на други посолства, мога да говоря за себе си. Не съм дискутирал имена с никого. Ние уважаваме суверенитета на България. Такива решения трябва да бъдат вземани от българската държава, а не от други посолства”, посочи Мертен.

Кенет Мертен и кметът на Бургас Димитър Николов направиха кратки изявления пред представителите на медиите по повод провеждането на Дни на Америка в Бургас и навършването на 120 години от установяването на дипломатически отношения между двете държави.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

78

Неисторик

преди 10 месеца

1)И да ги обсъждате и да не ги обсъждате в България сме,а в България има българи не някакви други.2)Преди 30-на години всичко щеше да е обстойно обсъдено с Москва.Ако теглим чертата 1) + 2) = не е задължително,но е нормално е да бъде обсъдено ако се налага.

77

Бай дебел американец

преди 10 месеца

Да аз написа всичко и давай на този ваш ид.от бивш премиер Киро Шоумена мои команди и хора - кой кво да прай. Аз съм ваший губернатор. Аха

76

Анонимен

преди 10 месеца

Уууу лъжец

fallback