Снимка: БГНЕС
fallback

Общ преглед

Асен Василев бе призован на разпит в Софийската градска прокуратура днес.

Oще по темата
В кратък коментар пред журналисти след разпита депутатът от ПП-ДБ обясни, че е бил извикан като свидетел във връзка с отправената заплаха срещу доскорошния му съпаартиец Радостин Василев, съобщи БНТ.

 "Казах, че не знам нищо за такава заплаха", заяви Асен Василев, без да дава повече подробности.

"Мисля, че вчера стана ясно кой не иска да има правителство в момента", отговори на журналистически въпрос Асен Василев. Той каза, че се надява мандатът да бъде изпълнен, защото иначе страната ще остане без бюджет и ще има много сериозна криза.

Както на влизане, така и на излизане, Василев посочи, че идва сам, защото няма нужда от подкрепа.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 24 - не го приемай като похвала от моя страна за Василев, кусури много, но има самообладание, за добро или зло. Всъщност за него е добре. Както и истерясва на моменти, което вече не е добре.

22

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 20 "Едно не може да му се отрече на Василев, страхотно самообладание има." __ ПО-ВАЖНИ ОТ СТРАХОТНОТО САМООБЛАДАНИЕ СА РЕДКИТЕ МОМЕНТИ НА ЗАГУБАТА МУ. АСЕНЧО ИМАШЕ ТАКЪВ МОМЕНТ - НЯМА ДА КАЗВАМ КОГА И КАКЪВ - ПО КОЙТО ОЦЕНИХ ЛИЧНОСТНИЯТ МУ ГРАДИЕНТ И ЗАТОВА ГЛЕДАМ СПОКОЙНО НА ПУ*ДЕЛ*СКИТЕ НАПЪНИ НА АДАША МУ РАДОСТИН !!!...

21

Папо

преди 10 месеца

Този Асен е експерт. Уж трябва да ни управляват експерти, не политически лица. Но си мисля , че то и д-р Менгеле е бил експерт в партията на нацистите и не толкова политическо лице, но пък какви ги е вършил , да ти настръхне косата.

fallback