Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

„Трябва да има баланс между дълголетието на една политическа партия и ефективността от това дълголетие“, написаха в страницата си във Фейсбук от „Продължаваме промяната“, след като от ГЕРБ обявиха, че замразяват преговорите с ПП за съставяне на правителство с премиер на ротация с втория мандат.

Oще по темата

Публикацията е придружена и с цитат от изказване на Кирил Петков по време на заседанието на Националния съвет на ПП: „Не виждам смисъл да стоим живи, без да имаме възможност да променяме света“.

„Преговорите могат да бъдат размразени. Дали преговорите ще бъдат размразени зависи от това ще има ли извинение към българските граждани, българската администрация, българските учители, офицери, от уважението към нашите партньори към България и нейните граждани“, коментира вчера номинираната за ротационен премиер от ГЕРБ Мария Габриел.

„Разговорите ще бъдат размразени, ако видим желание, каквото и „Да, България“ заяви – за експертно правителство“, подчерта председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

285

Фермер

преди 10 месеца

Има *** , които са доста по-образовани от този гелосан пън.

284

Ветеринар

преди 10 месеца

Този е като хипопотамите - до ушите в калта , но пък каква уста е отворил ! А от устата му излиза само неграмотно ръмжене.

283

Доктор Скорчев

преди 10 месеца

Дълголетието на твоята партийка , Про100 Киро , ще е само 2 г. !!! На следващите избори ( скоро ) , вече няма да сте в Парламента, а това означава , че оставате без имунитет и ставате клиенти на Гешев ! Хайде, момченце гелосано, чака ви бай Ставри ! Носете си повечко вазелин .

fallback