Снимка: БГНЕС
fallback

Ключовата дума е "замразяване" т.е. не "прекратяване" на преговорите, коментира в предаването "Офанзива" по Нова нюз Милен Матеев, сочен като номиниран за министър на правосъдието в проектокабинета "Денков".

Той направи уговорката, че това е първа реакция от негова страна.

Oще по темата
Както е известно, по-рано днес на пресконференция в централата на ГЕРБ Мария Габриел обяви, че замразяват преговорите с „Продължаваме промяната – Демократична България“ за съвместно управление.

"Единственото само, което не разбрах, е при какви условия тези преговори ще бъдат подновени и какви всъщност са аргументите за това замразяване”, посочи Матеев. Защото, всъщност, това, което чух беше много общо казано и нищо конкретно като аргументи", уточни той.

Съвсем нормално тази пресконференция беше насочена основно към симпатизантите на ГЕРБ, добави той.

На въпрос дали има възможност ПП-ДБ да излъчат Мария Габриел като човека, който ще получи втория мандат, той отговори, че това е нещо ново като предложение, но във всички случи то пак би минало през Национален съвет, за да бъде прието или отхвърлено.

Попитан дали записът от Националния съвет на ПП е автентичен, посочи – „да, мисля, че записът е автентичен. И хубавото е ,че е предоставен целият запис, а не тези четири минути извадени реплики от контекста, които ни предложи на пресконференцията Радостин Василев“, допълни той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

123

Анонимен

преди 11 месеца

Прогноза за следващите избори - ПП - 0.5% , Възраждане - 55% ! Шенген и Еврозона - на куково лято ! Добре дошли в Евразия !

122

Анонимен

преди 11 месеца

Изпирането на Борисов и мафията ГЕРБ започна с избирането за председател на парламента организатора на костинбродската афера,Росен Желязков.След като този мафиот беше изпран още тогава,сега той положи началото на новата линия в българската политика-изпраните мафиоти да се връщат във властта чисти като новородени бебенца!Вчера разбрахме,че докато са се дървили Сарафов,Гешев и Тодоров, един друг прокурор занимаващ се с шкафчетата и чекмеджетата на тиквата,оневини Ty/\yпa и сега той почти изпран е готов да се върне на бял кон!

121

Никола Стефанов

преди 11 месеца

До Сата НАТО: Тъкмо разочарованието на избирателите кара ППДБ да се мъчат да се договорят с дявола - знаят, че са за последно в парламента.

fallback