123

Анонимен

преди 11 месеца

Прогноза за следващите избори - ПП - 0.5% , Възраждане - 55% ! Шенген и Еврозона - на куково лято ! Добре дошли в Евразия !

122

Анонимен

преди 11 месеца

Изпирането на Борисов и мафията ГЕРБ започна с избирането за председател на парламента организатора на костинбродската афера,Росен Желязков.След като този мафиот беше изпран още тогава,сега той положи началото на новата линия в българската политика-изпраните мафиоти да се връщат във властта чисти като новородени бебенца!Вчера разбрахме,че докато са се дървили Сарафов,Гешев и Тодоров, един друг прокурор занимаващ се с шкафчетата и чекмеджетата на тиквата,оневини Ty/\yпa и сега той почти изпран е готов да се върне на бял кон!

121

Никола Стефанов

преди 11 месеца

До Сата НАТО: Тъкмо разочарованието на избирателите кара ППДБ да се мъчат да се договорят с дявола - знаят, че са за последно в парламента.

120

Никола Стефанов

преди 11 месеца

Ключовата дума може и да е "замразяване", но от ГРОБ зависи дали въобще разговорите ще бъдат извадени от фризера. ГРОБ могат да ги замразят за дълго - примерно докато Проклетите Продажници последват съдбата на ИТН и изпаднат от политческата сцена.

119

Анонимен

преди 11 месеца

Оттук нататък следва зануляване на шарлатаните, а покрай тях и гномите и ристовците!

118

Анонимен

преди 11 месеца

Единственият извод, който може да се направи от целият този цирк дето ни го разиграват шарлатаните и мафията ГЕРБ е, че ПП/ДБ изпраха Борисов и върнаха мафията ГЕРБ във властта. Това стана защото не беше спазено едно единствено правило - ДА СЕ ДЪРЖИ В ИЗОЛАЦИЯ МАФИЯТА ГЕРБ. Отидоха на някакви преговори, в името на държава която беше счупена и опоскана от мафията ГЕРБ с цел да спасяват държавата заедно с тези които я докараха до това положение. След като не се спази това правило резултатът е ГЕРБ мафията отново във властта!

117

Анонимен

преди 11 месеца

Успях да прочета първата от трите части и съм удивен от незнанието на български език, от стила на изказ като от криминален роман за производсво и разнос на прах по адреси. А и пълната липса на морал и зачитане на закон и личност. Да им обявим на ПП пълен бойкот. Вече не е смешно, трагикомично е.

116

Д-р Ох Боли

преди 11 месеца

Не съм чул да има "замразено" живо същество. Така че .... А речника ползван по време на този "пленум" на ПП е по скоро присъщ на членовете на улични наркомани.

115

Анонимен

преди 11 месеца

Тия пишман политици, вместо да гласуват най- неотложните закони, бюджета, бързат да гласуват закона анти-Гешев. Лорер и Йорданова подскачат от радост, че са гласували един антиконституционен закон, вместо да се засрамят от скандалните антидържавни намерения на пп, които отвратиха цялото общество.

114

Анонимен

преди 11 месеца

Какво очаквате от пп. По време на 7 мес. управление на тези ала- бала политици сътвориха толкова гафове. Сега Борисов им се отдаде предварително и те се размечтаха. Възможно е пак да са яли пици с кристали, за да стигнат до такива брутални откровения. Да ги разкарат и никога повече да не стигат до властта. Няма място за експерименти. Единствената ключова дума е нови избори.

113

Сата НАТО

преди 11 месеца

Ключовата дума "замразяване" в случая означава "хванете се за палците"... Най-печелившия ход за ППДБ в момента е да върнат мандата и да си подадат оставките. Колкото повече ритат, по-лошо ще им влиза. Но най-лошото е, че колкото повече се опитват да лепят счупеното, толкова повече бели ще навлекат на българите. А на всичко отгоре те вече са нелегитимни като мандатоносител - огромно количество от избирателите им са разочаровани и не биха ги избрали пак.

112

Анонимен

преди 11 месеца

Руските агенти си разиграват коня тук все едно са в Москва. Начело с фюрера им Радев.

111

Анонимен

преди 11 месеца

Докато народът си трае и не излезе да подкрепи промяната която иска за България , ако я иска въобще!, както и партията която иска да го управлява, нещата ще се влошат твърде много, за да бъдат поправени.

110

Анонимен

преди 11 месеца

Не е важно ключовата дума коя е, а в кой е ключа за бараkaта.

109

Анонимен

преди 11 месеца

Ключовата дума е незабавни избори и повдигане на обвинения за антидържавни действия.

108

яаожг

преди 11 месеца

Продължавайте да гледате СЕИР и да остроумничите, докато ви изнасилват садистично по най- брутален начин, но вие вече сте свикнали и си се кефите като гледам.

107

яаожг

преди 11 месеца

Докато гротескната клоунада у нас продължава са години и с наши пари, в Полша минималната заплата стана близо 800 евра, при два пъти по- ниски цени и повече, особено на храните.Отворете сайтовете на кожодерите,лидъл, кауфланд и др. и вижте за какво става на въпрос. Почти минимално ДДС от 3 процента и увеличаване на заплатите, като минимум е 1600 лева.Вие продължавайте да тъпеете с цялата простотия, която ни унищожава като народ,като държава, като Човеци

106

Обергрупенщурмфюрер

преди 11 месеца

Не е прекратяване, даже не е и замразяване, най-вече е наебаване

105

Анонимен

преди 11 месеца

В понеделник ще стягат май белите автобуси. Пък някои тази нощ ще минат границата. Със сакове . Пак.

104

Обективно

преди 11 месеца

Нещо ми говори, че Радевият човек Радостин помага на Баце всъщност. Ще видим крайния резултат след няколко дни. Май вече ББ и Радев играят в един отбор. Така мисля! Дано да е за доброто на народа! Дай Боже!!!