Снимка: БГНЕС
fallback

Според Христо Иванов от ПП-ДБ целта на скандалите от вчера и днес е да не се състави правителство. Той смята, че в момента има доста рекетьорски атаки.

"Очевидно целта е България отново да бъде хвърлена в избори, които нищо не решават за в бъдеще. Целта е да няма правителство и призива ми е да не се подаваме на този шантаж, който се опитва да се създаде", коментира той, след като отцепникът от ПП Радостин Василев пусна записи от Национален съвет на партията.

Oще по темата
Иванов отсече, че Радостин Василев има право на свое мнение и оценка, но ПП-ДБ не е излъгала избирателите си.

"Имаме нужда от правителство. Това решение е трудно. Очевидно става дума за сложи обсъждания и е много лесно те да бъдат представяни по всякакъв безумен начин, но трябва да има правителство", призова Иванов.

Той обясни, че не може за коментира записите, защото те са от форум на ПП, а не на ДБ.

"Нека да сме сериозни. Става дума за форума на ПП, а аз не принадлежа към тази партия. Ние сме обсъждали модела на ЕП по отношение на имунитетите като изцяло в странната ситуация, в която главният прокурор ни нарече боклуци и каза, че щял да ни иска имунитета. Имунитетът на народните представители от Средновековието съществува заради това, за да могат народните представители спокойно да вземат решения. Единственото нещо, което сме обсъждали е възможността всяко искане да бъде внимателно преценявано“, каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

243

Анонимен

преди 10 месеца

Мравояде, днес Делян Добрев ти предложи да станеш за пореден път път Юда Искариот в дясното, където си се настанил като кукувица вече почти 20 г. ! Направете експертно правителство ГЕРБ, ДПС, ДБ и ИТН и да ви гледаме сеира с новата конституция, съдебна риформа и всеобщото щастие като Задунайска губерния. Знаем, че си роден в Москва,че произхождаш от видното комунистическо семейство Бойкикеви исестра ти е осветлен агент на ДС.

242

Анонимен

преди 10 месеца

Тия от ПП са недоносчета! Заради тях ще има граждански бунтове! ПП готвят народен съд. Какво значи да уволняваш незаконно български граждани. 99% от хората, които работят на държавна работа не са политически обвързани. Много от тях са дългогодишни служители. Едно е да съкратиш ненужна администрация, друго да заявиш, че ще унищожаваш службите. Че те службите са най-българските организации бе, продажници! Нежният Кокорчо чак иска подписи с кръв! Неокомунисти! Каква Европа бе!

241

Анонимен

преди 10 месеца

Ама не е хубаво да има рекетьорски атали,А ? Дали,г-н Иванов? С разликата,че всичко от записа е автентично,обаче,а не е фалшиво и скалъпено !!!

fallback