243

Анонимен

преди 11 месеца

Мравояде, днес Делян Добрев ти предложи да станеш за пореден път път Юда Искариот в дясното, където си се настанил като кукувица вече почти 20 г. ! Направете експертно правителство ГЕРБ, ДПС, ДБ и ИТН и да ви гледаме сеира с новата конституция, съдебна риформа и всеобщото щастие като Задунайска губерния. Знаем, че си роден в Москва,че произхождаш от видното комунистическо семейство Бойкикеви исестра ти е осветлен агент на ДС.

242

Анонимен

преди 11 месеца

Тия от ПП са недоносчета! Заради тях ще има граждански бунтове! ПП готвят народен съд. Какво значи да уволняваш незаконно български граждани. 99% от хората, които работят на държавна работа не са политически обвързани. Много от тях са дългогодишни служители. Едно е да съкратиш ненужна администрация, друго да заявиш, че ще унищожаваш службите. Че те службите са най-българските организации бе, продажници! Нежният Кокорчо чак иска подписи с кръв! Неокомунисти! Каква Европа бе!

241

Анонимен

преди 11 месеца

Ама не е хубаво да има рекетьорски атали,А ? Дали,г-н Иванов? С разликата,че всичко от записа е автентично,обаче,а не е фалшиво и скалъпено !!!

240

До Иванов

преди 11 месеца

"в момента има доста рекетьорски атаки."- На истината вече й казваме рекет! Гнусно изказване! ; "Става дума за форума на ПП, а аз не принадлежа към тази партия."-Ами тогава нека те-ПП да си отговарят дали това са рекетьорски атаки ! Но едва ли!

239

Това казва всичко

преди 11 месеца

Баш-демократът Бойкикев, небръснатият на снимката, беше галено дете на развития социализъм. На две епохи метреса...

238

Анонимен

преди 11 месеца

Знехме си,че са некадърни и лъцжи,сега сами ни го казаха и показаха! Как не ги е поне малко срам дори да се показват! Алчни и некадърни на N-та степен тръгнали да ни лъжат,че могат нещо тези лъжци! Един разговор не могат да проведат,тръгнали държава да управляват! С казаното,което е недопустимо доказаха колко са ПРОСТИ! Такива неща говорят ли се,бе,Киро ***! Тези разговори са само за на четри очи,ПростоКиро! Доказхте и защитихте определението на президента,шарлатани!

237

Анонимен

преди 11 месеца

До 123 Тоя има толкова много грехове, че може да раздава и няма да му свършат никога!

236

123

преди 11 месеца

Ице, Ице, изпързаляха те ПП-то с тази закъсняла коалиция! Сега ще споделяш чужди грехове и ще вървиш в оправдателен режим! Много наивно, да не кажа глупаво я свършихте!

235

Анонимен

преди 11 месеца

Хоп и изскочи и мравояда, опечен лъжец и американски натегач. Тоя щял да прави реформа в правосъдието, но е лишен от право да упражнява юридическа професия. (това обаче не попречи на Тиквата да го сложи министър на правосъдието, когато официално се обичаха двамата. Сега се обичат тайно).

234

D

преди 11 месеца

Няма такова излагане. Да те разобличат и да ти покажат най-кирливите ризи и пак да казваш на черното бяло. Наглостта ви на всички е пословична. Всички сте от един дол дренки.

233

Анонимен

преди 11 месеца

За какъв кабинет бленувате още след всички публични разкрития. Ако имате поне малко достойнство и морал, ще се снишите и замълчите. А те, хем грозни, хем нахални, хукнали по студията да ни убеждават колко са велики???

232

Анонимен

преди 11 месеца

Вашата цел е ясна - да се защитавате взаимно в кражбите!

231

Калин

преди 11 месеца

Хвана го шубето, че му се изплъзва голямата депутатска заплата и веднага зави на умряло.

230

Анонимен

преди 11 месеца

Само аз ли не намирам за шокиращо, че тези изобщо имат възможността да се обясняват, а не са вече в прокуратурата на разпити и с повдигнати обвинения в държавна измяна?

229

Естествено

преди 11 месеца

А кой има интерес? Тва е въпрос за хора де все още могат да мислят

228

Анонимен

преди 11 месеца

Господин Иванов, както сте я подкарали да се гаврите с ГЕРБ, да искате "подкрепа" само заради черните ви очи, без съставен подробен договор за взаимодействие, подписан от двете страни, а не само на "юнашко доверие", обричате и водите цялото начинание за съставяне на правителство на катастрофален провал! Блокирате се сами! Видимо нямате капацитет!

227

Избирател

преди 11 месеца

Пинокио , колко пъти трябва да влезеш в джипа на Бобоков , за да разбереш , че сте аут на предстоящите избори ?

226

Спешно !

преди 11 месеца

Спешно викайте горския !!!! Положението става неудържимо ! И комунистите , и фашистите влязоха в гората ! Бързо да идва горския и да ги изгони , иначе ще пламне гората !!!!!

225

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 11 месеца

Бегом към Посолството за интрукции!

224

Анонимен

преди 11 месеца

Те го плюят, той казва дъжд вали...