Снимка: БГНЕС
fallback

Според Николай Денков от ПП, който трябва да поеме поста на министър-председател пръв в бъдещия кабинет на ПП-ДБ- ГЕРБ-СДС, има всякакви опити да се блокира създаването на кабинета.

“Виждаме опити от всякакви страни да се блокира правителството. Разделението е голямо, залогът е голям”, коментира той, след като вчера Кирил Петков съобщи, че политици от ПП-ДБ са били подслушвани и записвани и това е станало с участието на Радостин Василев, който вероятно ще напусне групата на ПП днес.

Oще по темата

“Нека да видим какво ще каже днес Радостин Василев. Доколкото знам се е похвалил, че има с него институции и хора от криминалния контингент, които това ги интересува“, посочи Денков.

„Ще се опитам, доколкото можем, спокойно да минем през тези препятствия. Мисля, че и Мария Габриел има желание да се види краен резултат”, заяви той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

109

Анонимен

преди 10 месеца

Г-н Денков,правителството, за което говорите,не е все още избрано. Не забравяйте, че тримата харвардци са с авантюристична наклонност, така че може да им послужите като параван, зад който в началото да се крият. Те още сега влизат в контакт с ЕК, ръководните служби на ЕС, готвят се да сменят министри и зам.министри, шфове на спец служби, а вие сте само 'лицето' на този евентуално бъдещ кабинет.

108

Анонимен

преди 10 месеца

Ако имат някакво достойнство тия сами би трябвало да се оттеглят Недоумявам, защо се натискат още за власт, след всички тези скандални публични разкрития. На тези предатели би трябвало да се повдигнат обвинения, а не да пледират за цялата владт и пълно срутване на държавата по техните правила.

107

Анонимен

преди 10 месеца

няма по безлична натура от този трагедията е много дълбока

fallback