Снимка: БГНЕС
fallback

 „Барселонагейт няма и никога не е съществувал. Бойко Борисов не е имал никакво касателство към този случай. Борисов никога не е било разследвано лице по този случай“. В това увери адвокат Менко Менков, подзащитник на бившия премиер и настоящ лидер на ГЕРБ Бойко Борисов пред БТВ. Той поясни, че Борисов е бил призован в Софийската градска прокуратура и във Върховната касационна прокуратура по така нареченото дело „Барселонагейт“.

Адвокат Менков добави, че главният прокурор Иван Гешев през годините не е споменавал Бойко Борисов за „Барселонагейт“, а чак сега е казал неговото име.

Oще по темата
Той запита защо не са разпитани политически лидери, които искат оставката на главния прокурор Иван Гешев. По случая не би трябвало да бъде призован никой, допълни адвокат Менко Менков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 11 месеца

Всичко се знае, но няма доказателства. Всеки е информиран, но няма свидетели. Службите знаят всичко, но нищо не казват. Никога няма достатъчно доказателства, всяко доказателство е незаконно добито, всеки запис е празни приказки от 1001 нощ.

12

наблюдател

преди 11 месеца

Тоя клоун голем ***. Само дето е много странно как така има дело, заведено в Испания, а смешното адвокатче ни облъчва, че тулупа е бял и добър, да не би случайно да заподозрете друго...

11

Работа

преди 11 месеца

2009 г. Борисов да не би да не съди Станишев за една папка.

fallback