Снимка: БГНЕС
fallback

Според лидера на ГЕРБ Бойко Борисов има много интреси, които не искат България да се стабилизира.

Той смята, че и за подслушванията и записите на политици от ПП-ДБ, за които съобщи вчера съпредседателят на ПП Кирил Петков, обслужват именно тези интереси.

Oще по темата

„Аз не знам Петков какво знае, не мога да коментирам нещо. На негово място и аз не бих коментирал, защото това е нечистоплътие, това е нерегламентирано, незаконно“, каза Борисов.

Според него целта е да не се състави правителство.

"Човек да няма телефон на днешно време. Превърнахме се в държава на записите. Мен ме записваха по тоалетни, по спални, по какво ли не. Изпадахте във възторг да коментирате. Във всяка правова държава нерегламентиран запис не се коментира”, отсече той.

"И вместо да си говорим кога ще започне бъджетът, когато ще довършим реформите, ние си говорим как някой нещо записва“, посочи Борисов.

„Службите са много общо понятие и Петков би трябвало да го знае. Службите полиция ли е, Жандармерия ли е, Военно разузнаване ли е, ДНАС ли е, цивилно разузнаване ли е? Това са тежки обвинения и не може под един знаменател да се слагат“, каза той.

Борисов призна, че на него това няма да му повлияе за съставяне на правителство.

"Габриел води преговорите, аз не участвам. Мен ме избира само народът. Видяхте как престанаха да говорят за кюлчета, за шкафчета, защото е същият монтаж и целта беше да ме омаскарят, да се срине държавата и вече всички виждаме какво се случи за 2 години. Сега целта е подобна, едно и също нещо, но аз няма да коментирам. Притеснява ме времето, което са избрали да се прави, когато се прави правителство“, призна Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

158

Анонимен

преди 10 месеца

Този 'лидер' на партията ГЕРБ да напуска партията и да не се връща в политиката! Изгони Цв.Цв., който основа тази партия, сетне Ц.Цачева, изгони Мравояда, Атака, НФСБ, ВМРО, Мартинов, дебеланата от Монтана, Дариткова; излъга цялата си партия и ближните си Д.Добрев, Дончев, Сачева, Атанасова и ги предаде на тримата харвардци, отказа да се махне от лидерския пост и постави на разпродажба цялата си партия... Да се маха и от политическата дейност. *** ПОжарникар и ялов, безскрупулен хитрец.

157

ПроСоТо

преди 10 месеца

тоя дефиниран ром просто се опитва да цитира Живков с думи,които Тато е изговорил докато въпросния ром е разтривал ушите му...А "Тато" каза:..-"Некои сили искат да унищожат България,да я нема"..И хоп,за доказателство се пръкна въпросния ром от Банкя....Но мръсотията изисква вината да се хвърли НА ДРУГИ !..И за късмет на дееебила и стааадото около него,тая тактика минава..ЗА СЕГА !

156

Анонимен

преди 10 месеца

"Народа си ги избра !" -- само че има едно голямо НО -- този когото виждате на снимката преди това обезвреди всякакви институции, които биха могли да действат самостоятелно на основата на закона. Затова резултатите от изборите са нелегитимни и няма да бъдат докато съответните органи не започнат да прибират престъпни политици, на първо място лидера на герб. Тези приказки, че нямало бюджет не вървят.

fallback