Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

„Не казвай „хоп“, преди да прескочиш“. С тези думи Николай Денков от „Продължаваме промяната“ отговори на въпрос на bTV какво ще е първото нещо, което ще направи в качеството си на министър-председател.

Oще по темата

Очаква се разговорите около бъдещия кабинет да продължат и в днешния празничен ден. След принципното съгласие на ГЕРБ-СДС и "Продължаваме промяната", отговор се очаква от „Демократична България“.

„Те винаги са казвали, че ще подкрепят кабинета, но трябва да минат през вътрешните си разговори, да се обяснят аргументите какви са, така че просто трябва да се отнесем с малко търпение и спокойствие“, каза Денков.

По думите му разговорите вървят съвсем нормално, а от „Продължаваме промяната“ имат още малко работа по състава на кабинета.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

119

Lina

преди 11 месеца

денкОФ от сегс дава вид на човек, който насила са сложили там , принуден да е премиер. При първия протест ще се откаже :)

118

Анонимен

преди 11 месеца

Денков е удобната мунда, зад която се скриха децата на розовата комунистическа секта от ПП/ДБ. Така направи и лицето БМБ с Мария Габриел. В Брюксел са доволни, за сметка на всички нас. Това беше и целта. Да се приемат още предателски закони като този за РСМ и да се "усвоят" 12млрд., които после да потекат комисионни в джобовете на брюкслелските бюрократи. Пито платено, както се казва!

117

гол Охлюв

преди 11 месеца

тоя *** даже не си направи труда да се намали теглото на раниците с учебници и тетрадки поне на децата в начална степен. очаква да го подкрепим ли? педеизрастък

fallback