Снимка БГНЕС
fallback

"Държава на ротациите е по-добър вариант, отколкото да се показва нетърпимост и да не съставя кабинет. България няма нужда от продължаване на политическата криза... Дори и да има безпринципност, по-добре такава безпринципност, отколкото безперспективност". Това каза пред БНР проф. Огнян Герджиков, юрист и политик.

Според него е притеснително да се говори за промени в закони и в Конституцията току-така и изведнъж, "защото такива промени се случват бавно и в спокойна обстановка".

"Ние сме шампиони по промяна на законодателството, но това шампионство никак не е престижно. Няма друга държава, която така да си променя законите".

В предаването "12+3" проф. Герджиков подчерта, че тези, които искат постоянно промяна в Изборния кодекс, би трябвало да изпитват срам и посочи, че не се законодателства, както трябва, затова по този показател сме с оценка "Слаб 2".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Мъка!

преди 1 година

Мъка ! Отново експерименти на гърба на народа ! Нееее, не е експеримент - премислена брадва за българите - ще овършеят европейските милиарди и ще изчезнат към...Дубай ! Но преди да изчезнат, ще оберат на овцете спестяванията - Еврозона = открадване на спестяванията на българите ! Настройвайте се за фалити на банки !

17

Далай Лама

преди 1 година

какво ?Излезли от изолация ? И с кого ? С Калинка Габриел - тя е поредната "калинка" поставена да съсипва България ! И тя е лъгала , че е доктор ( по политически науки !!!!! ) , продължава да лъже , че изобщо разбира от политика , а и е представител на порочната политическа плесен , която превзе държавата ни !!! Чакат ни тежки години, братя българи !!!

16

Анонимен

преди 1 година

Не само дипломата ами и в затвора трябва да влизат такива за нарушение на конституцията. А на този специално му е вече рецидив. Всеки път него викат задкулисните и няма едно нормално правителство и всичко е извън закона, даже и прокуратурата.

fallback