Снимка: БГНЕС
fallback

„Гешев няма да се даде без борба. Предстоят някакви разкрития, с които само Гешев разполага. По отношение на ДПС той използва думата „предателство”, обвини Сарафов, че опитвал да прекарти делото „Барселонагейт”, но преди месец самият Гешев обещаваше, че до две седмици всичко по това дело ще е приключило.

Той самият е разговарял с изключително много политици, докато обяснява, че политиката се меси в съдебната система, което също е вярно.

Oще по темата
Отдавна се носят и слухове за негов посланически мандат, но сега ще видим дума срещу дума. Това заяви журналистът Пламена Игнатова в ефира на Нова Нюз.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

140

Ужасно грешиш

преди 1 година

Откъде накъде в кюпа от мафиоти (ГЕРБ, ДПС, ...) Слагаш и БСП , Нинова . Такива тикви , които забравихте добруването на хората по време на соца, провалихте България. Нямате съвест и морал , нямате очи и уши, нямате сиво вещество да прозрете днешната ситуация , резултат от над 33 години разпад, грабеж и лъжи. Язък ви за претенциите за някакви евроджендърски ценности. Опропастихте поколение читави българи, разградите държавата и сега вилнеят не само нашите ци,,,гани , а и придошли хайки от вълци .

139

ИВАН МАНАФА

преди 1 година

ТАЯ. КОРУМПИРАНА ПАРТИЙНО. ОЛИГАРХИЧНАБАНДА РАЗБОЙНИЦИ. ОТ ГЕРБ, ДПС И БСП ЗАПОЧНАХА ДА. СЕ. САМОИЗЯЖДАТ.ГЕШЕВ. СЕГА. ЩЕ. ИЗКАРА КИРЛИВИТЕ. РИЗИ. НА БОСОВЕТЕ. В. ТЕЗИ ПАРТИЙНИБАНДИ. ТАЯ. БЕЗПАРДОННОКРАДЛИВА И. ЛЪЖЛИВА ПАСМИНА Е. ЗА АРЕСТ. И ПЪЛНИ. РАЗСЛЕДВАНИЯ. И ЗАТВОР .ВСС. ВЕДНАГА. ДА. ОСВОБОДИГЕШЕВ , САРАФОВ. И. ЗАМЕСТНИКА. МУ. И. ВЕДНАГАДА ПОДАДЕ. ОСТАВКА.ПРОКУРАТУРАТА. НИ. Е ЧИСТА. ПРОБА. МАФИОТСКАСТРУКТУРА.БОРИСОВ, ДОГАН, НИНОВА, ДАНЧО. МЕНТАТАКАРАДАЙЪ, ТОМИСЛАВ

138

бум

преди 1 година

Още една пиратка ! :)

fallback