Снимка: БГНЕС
fallback

Акцията в нощно заведение в Пловдив, при която бяха публично обискирани близо 400 души, не е била съгласувана с вътрешния министър, заяви пред Нова тв Иван Демерджиев преди конференция за превенцията от домашното насилие.

Oще по темата
"Не ми беше докладвана тази акция", допълни той като подчерта, че се водят проверки по случая.

"Тази акция е малко по-различна и ще разбера каква е причината", обеща ресорният министър.

От Пловдив той коментира и исканата оставка на главния прокурор Иван Гешев.

"Изключително много политически привкус има в този акт и стана ясно колко точно независима е съдебната система. Ден, след като една партийна централа поиска оставката на г-н Гешев, прокурорите, които протестираха в негова защита, изведнъж внесоха искане и цели трудови колективи, които го подкрепяха, сега са срещу него", каза Демерджиев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

88

Аз казах

преди 11 месеца

Е ,и .Като не е съгласувана с еди си някой,и някакви си решиха да събличат наред ?!?

87

ПроСоТо

преди 11 месеца

"Ден, след като една партийна централа поиска оставката на г-н Гешев, прокурорите, които протестираха в негова защита, изведнъж внесоха искане и цели трудови колективи, които го подкрепяха, сега са срещу него", каза Демерджиев.".....ФАКТ,който не само не може да бъде оборен,но и БЕЗАПЕЛАЦИОННО показва и ДОКАЗВА твърдението ми /и не само моето!/,че "факторите" в "Правораздаването" са СЪЩИТЕ АНДРЕШКОВЦИ,каквито са и "факторите" ,"УСВОЯВАЩИ енросредствата"..Демек:-Безгръбначни ИНТЕРЕСЧИИ ..

86

Дори и това да е

преди 11 месеца

така,ти точно за това си на върха!Да имаш силата,смелостта,честа и доблестта да поемеш и понесеш отговорността-политическа,юридическа,морална или професионална!Обаче къде ти такива неща у един адвокат!?!То вземането на едни грешни,мръсни пари под формата на адвокатски хонорари за да защитаваш прстъпници в съда чрез формиране на фалшиви доказателства,не е като това,за което говоря!Отделно това,къде е контролът от страна на ръководителя,без значение на какво ниво е той???

fallback