Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

"Започваме разговорите с другите партии, ПП-ДБ ни унижават". Това заяви председателят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова в предаването "Тази събота" по bTV.

Тя изрази надежда, че "многобройните партии в коалицията ПП-ДБ няма да се точат безкрайно в решенията дали да подкрепят правителство на ГЕРБ".

Oще по темата
По думите на лидера на ПГ на ГЕРБ през последната седмица ПП-ДБ шикалкавят и демонстрират пренебрежително отношение към кандидата за премиер Мария Габриел.

"Въпреки че днес Кирил Петков каза, че тя му направила добро впечатление и затова не е затворил вратата за кабинет начело с нея, поведението на ПП-ДБ показва друго“, коментира още Атанасова. Според нея това, че Габриел е направила добро впечатление на Кирил Петков "няма как да бъде иначе при експерт от нейното ниво".

По темата за поисканата оставка на главния прокурор Иван Гешев Атанасова посочи, че ГЕРБ не носи отговорност за решенията на членове на ВСС, защото ВСС е независим орган.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

242

Анонимен

преди 11 месеца

ПП поставят егото си пред интересите на държавата, в този съдбовен за нея момент. Хем им се иска да са във властта, хем не им стиска. Те биха искали да командват отново всичко във властта, а нямат нито уменията, тито програма/откраднаха я от ГЕРБ/, нито капацитет да я изпълнят.Всеки свой гаф приписвана на коалиционните си партньори, кокто направиха с ИТН,БСП. Така ще стане и сега, ако ГЕРБ ги допусне до властта.

241

Анонимен

преди 11 месеца

Независимо от "оставената отворена врата", ГЕРБ трябва да разговарят с останалите партии. Надменните шарлатани от ПП, некодърни при това, нямат чисти намерения за общо управление с ГЕРБ. Само кроят следващата схема, за изчегъртването им. Те нямат платформа, откраднаха я от ГЕРБ, нито капацитет да я изпълнят. Съществуват за да унищожат ГЕРБ и за своя корист. Неуспешно. ПП,ДБ само ще поставят в риск бъдещия редовен кабинет.

240

Стамболов

преди 11 месеца

Със заядливо махленско плямпане, като това на Дуловската Десислава и на Хасковския Делян, политика не се прави. Джентълменските споразумения задължително се спазват ! Ако иска парламентарна подкрепа за работата на негово правителство, ГЕРБ трябва да преотстъпи на ПП-ДБ, освен правната комисия, и други ключови парламентарни комисии, за да има опозицията по-голям контрол. Това е решението !

fallback