242

Анонимен

преди 1 година

ПП поставят егото си пред интересите на държавата, в този съдбовен за нея момент. Хем им се иска да са във властта, хем не им стиска. Те биха искали да командват отново всичко във властта, а нямат нито уменията, тито програма/откраднаха я от ГЕРБ/, нито капацитет да я изпълнят.Всеки свой гаф приписвана на коалиционните си партньори, кокто направиха с ИТН,БСП. Така ще стане и сега, ако ГЕРБ ги допусне до властта.

241

Анонимен

преди 1 година

Независимо от "оставената отворена врата", ГЕРБ трябва да разговарят с останалите партии. Надменните шарлатани от ПП, некодърни при това, нямат чисти намерения за общо управление с ГЕРБ. Само кроят следващата схема, за изчегъртването им. Те нямат платформа, откраднаха я от ГЕРБ, нито капацитет да я изпълнят. Съществуват за да унищожат ГЕРБ и за своя корист. Неуспешно. ПП,ДБ само ще поставят в риск бъдещия редовен кабинет.

240

Стамболов

преди 1 година

Със заядливо махленско плямпане, като това на Дуловската Десислава и на Хасковския Делян, политика не се прави. Джентълменските споразумения задължително се спазват ! Ако иска парламентарна подкрепа за работата на негово правителство, ГЕРБ трябва да преотстъпи на ПП-ДБ, освен правната комисия, и други ключови парламентарни комисии, за да има опозицията по-голям контрол. Това е решението !

239

Анонимен

преди 1 година

ПДП!!

238

Ах

преди 1 година

Тая не разбра ли ,че всеки вече я яхва.бита карта е за бикича .отива в канала,при Цецка, Фидосова,и оная кърджалийска,проста ,п...а,както я нарече Боко.

237

Oхааа

преди 1 година

Вързали са ДЕСА за парапета само очила и са я унижавали яката,кой къде я хване ..Ей сега и другите партии ще я унижат..

236

Космадин Копейкин

преди 1 година

Ела Сезон и аз да те унижа бе пискаща к-у-чко...

235

Абе Десиславо

преди 1 година

Ако искаха да те унижат щяха да те вържат гола по очила само за парапета и да те унижават във всички дупки ..

234

Сега

преди 1 година

Абе въздържащите толкова сте пиени че говорите глупости

233

Анонимен

преди 1 година

ПП-ДБ заминават на политическото бунище, защото са по-зле от Герб във всяко отношение, а Герб са доста зле, така че правете си сметка за какво 'ниво' иде реч.

232

Анонимен

преди 1 година

Защото си партийна мижитурка на партийна хранилка, затова не ти вярвам, а пък най-обичам такива които говорят от името на народа.

231

До 243

преди 1 година

Целият български народ иска да ги няма крадците от ГЕРБ.Защо мислиш,че само ПП не ги иска?

230

До 244

преди 1 година

Направо ти повярвах,че не си гласувал за ГЕРБ.Тоя номер го играеш за пореден път.Измисли нещо ново.

229

Анонимен

преди 1 година

Унижените и оскърбените!Ха,ха,ха!

228

Анонимен

преди 1 година

Никога не съм гласувал за Герб, нo ПП-ДБ в този си вид наистина приличат на политически башибозук.

227

Анонимен

преди 1 година

'' ПП-ДБ ни унижават '' ........................................ трябва да си пълен и**от, за да не видиш че на там върви работата ... ПП-ДБ искат да няма Герб, Герб да престане да съществува и не им пука какво мисли народа, защото са ''демократи'' ...

226

Българин

преди 1 година

Госпожата греши в преценките си за униженията. Не ПП-ДБ ги унижават, а българският народ. Като са първи на поредните предсрочни избори, нека да си съставят правителство. Че дори и министри могат да предложат. Поне докато зеления чорап не ги е уволнил отново. Така съм си построил живота, че мен вече никой не може да ме уволни. А и управлявам фирмите. Че дори и данъците си плащам. А и сметките. Финансовите отчети са лицето на всеки бизнес. Така казва г-н Уорън Бъфет.

225

Финансист

преди 1 година

Хайде да го избират това правителство, за да разбера дали ще е редовно или служебно. Ако ще е редовно, г-н Илиев ще трябва до го води хорото около езерото в Дружба. Ако пъщ ще е отново служебно, ще трябва аз да си избирам пордавачка от квартала, която обаче да е завършила училището за танцово изкуство. Честита 2023 г. на българските политически лидери. Нищо, че им се налата да работят с бюджета за 2022.

224

Анонимен

преди 1 година

Абе Баце как викаше на председателят на Българския парламент и то от неговата лична партия, Цвета Караянчева?? Че забравих. А тя изобщо не се чустваше унижена. Напротив дори се радваше, че вожда-слънце я споменава. Нещо с подцинкованите кофи имаше общо.

223

Сега

преди 1 година

Писачи гербави що не разбрахте че сте трън в очите на народа