Снимка: архив, БГНЕС
fallback

"Предложението Мария Габриел отваря врати за разговор", заяви пред БНТ Ивайло Вълчев от "Има такъв народ".

Oще по темата
Той отново подчерта, че страната има нужда от работещ парламент и работещо правителство, вече технологията как ще се стигне до него е отговорност на тези, които ще получат мандатите.

"ИТН, присъствайки в парламента, не е просто пълнеж. Не е толкова важно подписването на коалиционно споразумение, трябва да има ясно разписани цели, срокове, разбирателство, в идеалния случай не политически лица, а експерти, като политическата отговорност ще бъде споделена", допълни Ивайло Вълчев.

По думите му разписването на програма със срок не означава коалиция.

"Съставянето на правителство и търсенето на логични ходове е заложник на предстоящите през есента местни избори", каза още Ивайло Вълчев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

59

САРАФОВ

преди 1 година

Ресторант Гейзера поздравява мутрата от Банкя с *** на приятеля му от Враждебна Иван Гешев. Така е в държавата им на куките. Атентати, убийства, ненаказаност, полицай прикриват наркоманите като внука му на бившия вицепрезидент. Объркаха я напълно тази държава, а сега искат тези от ПП-ДБ да им я оправят. Някак си еу е честна. Те докато бяха военни се срамуваха от униформите си, но не и от заплатите. Сега пък не могат да си намерят шапките. Честита 2023 г А бюджета е за 22, правителство няма

58

Бончо Генчев

преди 1 година

Много е интересен коментара на мутрата отБанкя. Той се *** със завърширлите в Софийския. Те пък му разказаха поритиката. А пък за завършилите в Харвард да не пиша. Те просот му се гаврят, а той дори и неразбира колко е затънал. Че дори и пари няма. Ами така е, като се хвали че е построил магистралите със свои собствени пари. МИРОСЛАВ БАЙЧЕВ

57

Бойко Борисов

преди 1 година

Тези, депутатите от многото партии в поредния парламент, може да се поразходят до Софийския университет. Както и да видят кога някой от братятя Христо и Евлоги ще стане. Аз ще им подскажа. Когато от там мине девствена първокурничка. Повечето -ози са завършили там. Както и лидерите им. Не съм ги броил, но и тези от Симеоново са доста.

fallback