59

САРАФОВ

преди 1 година

Ресторант Гейзера поздравява мутрата от Банкя с *** на приятеля му от Враждебна Иван Гешев. Така е в държавата им на куките. Атентати, убийства, ненаказаност, полицай прикриват наркоманите като внука му на бившия вицепрезидент. Объркаха я напълно тази държава, а сега искат тези от ПП-ДБ да им я оправят. Някак си еу е честна. Те докато бяха военни се срамуваха от униформите си, но не и от заплатите. Сега пък не могат да си намерят шапките. Честита 2023 г А бюджета е за 22, правителство няма

58

Бончо Генчев

преди 1 година

Много е интересен коментара на мутрата отБанкя. Той се *** със завърширлите в Софийския. Те пък му разказаха поритиката. А пък за завършилите в Харвард да не пиша. Те просот му се гаврят, а той дори и неразбира колко е затънал. Че дори и пари няма. Ами така е, като се хвали че е построил магистралите със свои собствени пари. МИРОСЛАВ БАЙЧЕВ

57

Бойко Борисов

преди 1 година

Тези, депутатите от многото партии в поредния парламент, може да се поразходят до Софийския университет. Както и да видят кога някой от братятя Христо и Евлоги ще стане. Аз ще им подскажа. Когато от там мине девствена първокурничка. Повечето -ози са завършили там. Както и лидерите им. Не съм ги броил, но и тези от Симеоново са доста.

56

Инженер химик

преди 1 година

Да им свирят тези с гайдите и с кларинетите пред НС. ЗА ДА ЧУЯТ НАЙ-ПОСЛЕ ГЕНЕРАЛИТЕ, които все не могат да си намерят шапките, както и политическите им лидери на Българията ни, ТАЗИ НАШАТА СИ, родната. ЧЕ КОГАТО ХОРАТА ПРОТЕСТИРАТ, ТО ИМА ПРИЧИНА. А пък заплатите на полицаите, пожарникарите и тези който им охраняват сградите на НС и ВС са от данъците ни. С тези на Владката Марков. Тези от музикалното училище ме познават. Както и МИХаИЛ ЙОСИФОВ. С ТРОМПЕТА, Мишо. ХРИСТО Й. И дядо ти ПЕТКО.

55

Милионер

преди 1 година

Бончо не го познава бай Митьо. За разлика от мен. Пенсионер, беден човек, но пък виртуозен с гайдата си. Много се учудих като искаше да ми я даде за САМО 5 лв. И без пари да ми я даваше, аз не мога да свиря на такова нещо. Разказах му за дарбите, неговата и моята. Че дори и личната си карта ми даде. А пък аз, нито гайдата, нито пък личната му исках. Исках да им свири на депутатите от НС, за да разберат мъката и болката на народа ни. А те, просто не ги могат тези неща. ЯНЕВ И БОНЕВ ЩЕ ИМ СВИРЯТ.

54

Българите

преди 1 година

Г-н Бончо сигурно отдавна е станал дядо, но не ме е почерпил. Това изобщо не е проблем за мен. Аз също съм, а и не съм го него. Ако ме познае, ЩЕ ГО. ПАРИТЕ НЕ СА ПРОБЛЕМ НИТО ЗА НЕГО, НИТО ПЪК ЗА МЕН. В човешкият живот имам моменти, в които тези неща не са ВАЖНИ. ГАЙДИТЕ, кларинетите и акордеоните. НИЕ НЕ СМЕ ОТ ШОТЛАНСКИТЕ ГАЙДАРИ. Но пък, бай МИТЬО ОТ ВРАЖДЕБНА Е ПРОСТО ДОСТА ПО-ДОБЪР ОТ ТЯХ. С тази гайда неговата е лягал, с нея е ставал, докато е бил в Коми. Той гие учил да свирят.

53

БОНАТА

преди 1 година

Хайде Бона, ставай. Боната не е Бонев, а просто Бончо. При това, не откъде да е, а от Генерал Тошевото. Не сме от генерлите им на шапкарите, но си ги слагаме шапките, тези ОБИКНОВЕНИТЕ. Най-важното е, че точно когато трябва. А и знаем защо го правим.ХАЙДЕ БОНЧО. Кога ще ми дойдеш на гости!? Може и с приятели /ки да си. Няма да съм като папагала им Кампос, а просто приятел, когото не си виждал ОТДАВНА. Все пак, не забравяй, че съм бил в Щатите след 1994 г. От там ти дойде силата.

52

Приятел

преди 1 година

ХАЙДЕ БОНА. МЕКСИКАНСКА ЛИ. ВЪЛНАЛИ ? КАМПОС ЛИ, Хорхе ли, ПАПАГАЛ ЛИ ? С БАЙЧЕВ СТЕ СИ ГОЛЕМИ ПРИЯТЕЛИ, но не можете да се сетите кой съм аз. Е, не съм нито ПЕТЪР, нито пък ХУБЧЕВ. Че дори и Емил Цанев не съм. Не съм играл в Германия, а в БАХОВИЦАТА МИ, ТАЗИ РОДНАТА МИ. Дори и ИВАН АРХАНГЕЛОВ НЕ СЪМ. Бончо ще се сети. ХАЙДЕ БОНА. Цялата ни Българията ни беше с теб тогава. Тя ти даде силата. А пък, другите неща ти си ги имаше. Има предвид, удар, техника , умения и т. н.

51

МИЛИОНЕР

преди 1 година

Г-н БОНЧО ГЕНЧЕВ Е ПО-ИЗВЕСТЕН ОТ МЕН КАТО ФУТБОЛИСТ. НО пък, аз ги разибирам химиите повече от него. Все пак съм кандидат на тези химическите науките. Учил съм ги около 16 г. А и майка ми беше учителкао по химия. ПРОСТО НЯМА КАК ДА СА иначе нещата. ПОЗДРАВИ И ЗА г-н МИРОСЛАВ БАЙЧЕВ И СИНОВЕТИ ВИ. Които си я можем тази игра, ВЕЛИКОЛЕПНАТА, все още си я можем. А и особено хората и ръчениците ни. Тези нашенските ни. ИСТИНСКИТЕ И БЪЛГАРСКИТЕ. В БУРГАС ЩЕ СА.

50

Приятел

преди 1 година

Специален ПОЗДРАВ ЗА БОНАТА ГЕНЧЕВ. Бончо е, РАЗБИРА СЕ. Нито той е беден, нито пък е музикант, още повече пък аз. Харесваме си ги пиците. Всички сме хора на този свят. А и, сърцата ни са яки. А пък, ние сме просот по-добри от тях. Какво като са от МЕКСИКО. Ние пък сме си от СЕВЕРНАТА НИ БЪЛГАРИЯТА НИ. ДУЗПАТА ТИ Бончо. Затвори си очите и я дрънна с колкото сила имаше. Доста българи го помнят този моментг. По сред нощта беше, а и имаше защо да не ходим на работа през деня. Лично аз отидох.

49

Милионер

преди 1 година

Бориславката им Михайлова все още е пиян. Но пък е невероятен този Боби. Както и комнтиращите българския футбол. То футбол вече почтиняма, но тенекадаси ги коментирам мачовете. Дори и когато няма такива. Важното е, че има няколко ЦСКТА, а тези от БФС и от Подуяне не могат да разберат защо имат дългове.

48

Топузаков

преди 1 година

Не ги разбирам тези неща със зелените чорапи. Този, на когото му казват така, наградил Раева с орден, защото някакъв италианец или францизин я е чукал, докато Сираков е бил мъртво пиян. То, ако за това се дават ордени, и на мен трябва да ми дадат.

47

Soccer

преди 1 година

Ами, аз не сом виновен, че Наското им е загубил парите им на хазарта, а пък Илияната им не си е плащала задълженията към НАП. Важното е, че ске още пияният Михайлов им обещава лиценз. той си мисли, че спасявадузпи срещу Мексико и се хвърла като риба на сухо. Никой не го ***.нито него, нито пък тези от БФС-то им. Прав е Владката Марков. THANK YOU MY FRIEND.

46

Футбол

преди 1 година

Знаех си аз, че Наското им Сираков си харесва Мърито им. Но пък Илияната си харесва повеме Елинчото им. Така са нещата в българския футбор, а пък Бобито им отнове пиян, че дори и синът му не може да го вдигне. Важното е, че Валерката им е вкарал фамозен гол. Нищо че тези от Бистрица веча се в аматьорскатите групи. Там ще са и тези от ФК-то им в Подуяне. Ами, като не знаят кога е мляко и как се казва млеко. Да си развиват художествената. Нали Раевата им е председателка на федерацията.

45

АНАЛИЗАТОР

преди 1 година

Павле. Така им ги пееше Владката Марков. Те работите не стават с разговори, а с работа. А пък, дори и обикновените българи не искат да работят като депутати. Причината да това е толкова проста, а те не могат да я проумеят. Българите МРАЗЯТ политиците си и техните лидери. ПРИ ТОВА МНОГО. А и БЕЗПЛАТНО ГИ.

44

Избори през 2026 г.

преди 1 година

Възможно ло ли е да ги поптима ИГРАЛЦИТЕ ОТ нс, ОТ КОЕ нс СА ? Кяакто и отн коя партия са ? Това са си два въпроса, но те са интелигентни хора, въпреки, че не стават да нищо.

43

Политици

преди 1 година

До сега все си мислех, че вратите се отварят от хора. Добре, че тези политици от ИТН ме научиха, че можело да се отварят и с номинации. Ами, щом е така, да ги номинират тях, за да им се отварят вратите. Те жените им, обикновено не им ги отварят. Когато бяха първа от политическите сили в Българията ни, лидерът им се звездички. Написано с други буквички. Само с 4. до звездичките. Та, чак до ушите си. Както и този на Герберите им.

42

УНСС

преди 1 година

Този пък нали до скоро беше безработен политик ? Защо журналистикет от Днсе се интересуваттолковамного от бивши безработни ? Не гим разбирам журналиситкщат но те са си такива завършилите в СУ-то им. Малко шантави, особени и много секси са си.

41

Футбол

преди 1 година

Хайде Саше, хайде Дидо. Дъжд вали, а ние тичаме. Сняг вали, а ние отново тичаме. СЛЪНЦЕ ЩЕ ИЗГРЕЕ, а ние ПАК ЩЕ СИ ТИЧАМЕ. ДАЙ НИ Я ТОПКАТА БЕ РАДКО. ДНЕС ЩЕ Е БЕЗ ТОПКА. ПОНЕДЕЛНИК Е. РАЗТОВАРВАЩА. Вие няма да ме учите какво се прави след мач. Така ни говореше. ИСКАХМЕ ДА Я ИГРАЕМ, но той ни я криеше. Тази сферичната, за която Стоичков казва, че тряблало да се рита от външната страна. Какво прави жена ти Марияна, бе златна топко Звезделине. Така му казваше Краси, известен като Балъков водката,

40

ОСОБЕН

преди 1 година

Понеже тези от Днес.бг ми завиждат и се чудят кой съм, като не съм политик на страната. СПЕЦИАЛНО ЗА КИРИЛ И АСЕН ОТ ПП, отивам към първия си милион в евра. Отдавна съм милионер в левове. Още през миналия век инвестирах в апартамент в София за над 1,2 млн левчета. Те тогава изобщо не си бяха пари. Около 10 хил. американски долари. Но пък, аз си знам как съм ги изкарвал. Не говедата Гано, а парите. Към първия си милион в евра се стремя. Съвсем малко ми остава. Не разчитам на европейски средства.