Снимка БГНЕС
fallback

"КАТЕГОРИЧНО!

Искането за освобождаване на Иван Гешев е първа грешна стъпка на Мария Габриел. Лошо начало. Жалко", това написа във фейсбук профила си евродепутатът от СДС Александър Йорданов.

Той реагира малко след като кандидатът на ГЕРБ-СДС за премиер Мария Габриел заяви, че ще поиска освобождаването на главния прокурор. Тя съобщи, че първото, което ще направи министърът на правосъдието в кабинета на ГЕРБ, е да внесе искане за освобождаване на главния прокурор Иван Гешев за уронване престижа на прокуратурата и съдебната система.

Oще по темата

Йорданов бе председател на 36-то Народно събрание /1992-1994 г./

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

Анонимен

преди 1 година

Кой ще се хване на куката с червея "Искане за Гешев"? Само Балъци. Има ли Балъци да се хванат на въдицата, която "Хитрият рибар" хвърля да кълват балъците? Сегашният министър нека да иска пак оставка, по предложение на ГЕРБ, да го свалят.

39

Пенсионер

преди 1 година

Грешна и подличка стъпка , но дано успее. Има малка надежда за правителство с този ход , а после ще видим. Ясно е че Гешев не може да бъде свален.Само Патриарха още не е поискал оставката му.Че и бомба му поставиха.Ама дано този ход успее , че ни писна от избори. Август или избори , или море. Изберете сами.

38

Анонимен

преди 1 година

Сашо, не се притеснявай. Ще скрием момчето някъде в Чужбина. Имам вила в Турция, на морето. Не е Барселона, но там ни хващат и оссират БЪРДовците, бившите Биволи. В Турция е рахат, евтино. Чували и кюлчета чакат нас. Бели пари за черни дни.

fallback