Снимка: БГНЕС
fallback

Според служебния премиер Гълъб Донев изборът на ГЕРБ за номинацията на Мария Габриел за министър-председател е добър и премислен.

"Надявам се в края на седмицата да знаем имената на кандидатите за министри в предложението на ГЕРБ-СДС", коментира той.

Според него Габриел е еврокомисар с ресори, които са изключително отговорни.

"В своята работа винаги съм се ръководил от това да има приемственост надявам се да има такава занапред", посочи Донев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 10 месеца

Г-н Донев, навярно знаете, че М.Неделчева-Габриел е завършила Българска и френска фолология в ПУ'Паисий Хилендарски". Тази специалност няма много общо с КСТ, ИТ, Основи на компютърните науки. Мадам Габриел по време на първия си мандат отговаряше за цифровизация (дигитализация) на европазара, а през втория си мандат - с инвестиционна политика на ЕС и усъвършенстване на кадрите. Да ви припомня: преди години сърдечен хирург отговаряше за Европейската агенция по безопасност на храните.

16

Анонимен

преди 11 месеца

Всички вие дето пишете тук си седите в блатото българско без капка желание да се образовате и да изучите световния опит. Плюете по всичко и по всеки. Простотия до шия. В същото време брилянтни български мозъци се образоват и изучават най-добрия световен опит. Хора образовани, които искат да допринесат за развитието на България и да ви извадят от тресавището. Долу мръсните ръце и дайте шанс на България поне малко да поумнее и да се цивилизова.

15

Анонимен

преди 11 месеца

Също толкова "добър" колкото си и ти..

fallback