fallback

"Първото, което трябва да се направи, е това, което препоръчахме от БСП. Най-важно е този кабинет какво ще прави, да видим и кои са приоритетите пред България, които ще гарантират спокойствие за българските семейства. Второ - какво правим със съдебната система? - Искаме да чуем от ГЕРБ.

Oще по темата
Делението, което се наслагва - между експертен и политически кабинет, за Европа и не само за нея, противоречи на здравия разум", каза депутатът от БСП проф. Румен Гечев в студиото на Bulgaria ON AIR.

Той коментира и срещата с ГЕРБ. "Разменихме мнения по състоянието на бюджета и мерките, които трябва да бъдат взети, но те не бяха подготвени за тази среща. Вместо тяхната програма, те ни изпратиха програмата на партията на "Продължаваме промяната", допълни той.

Гечев сподели, че БСП не е очаквала такова "несериозно отношение от страна на ГЕРБ-СДС".

"Трябва да се избере правителство, което ще може да реализира целите. Предварително заявяване на срокове от 3 месеца или 6 месеца няма да звучи добре за хората, които ще се наемат с реализацията на програмата. По никакъв начин няма да подкрепяме правителство на ГЕРБ при различни виждания", изрази позиция депутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Алекс

преди 1 година

Един от приоритетите е да те държим далеч от икономическата политика на държавата.През 96-та видяхме колко можеш.

17

Анонимен

преди 1 година

наи важното 1 страната трябва най скоро време да ви тегли един шут .2всичк и партии да се махнет от бг лишаване от гражданство конфексуване на имота му 3.за всички продажни и които лъжат депутати в топло да им се топят мозъците да не мислят за кражби ппродажби и лъжи да могат българите да си живеят спокоино

16

Гечев, първото

преди 1 година

И най важното, което трябва да се направи е закон за лустрацията. Второ. Да се конфискува имуществото на всички забогатяли от бандитската приватизация в полза на държавата. Другото само ще се подреди. Никакъв достъп на комунисти до властта. Включително и на тези ОТ ГЕРБ, ПП, ДБ!!!

fallback