18

Алекс

преди 1 година

Един от приоритетите е да те държим далеч от икономическата политика на държавата.През 96-та видяхме колко можеш.

17

Анонимен

преди 1 година

наи важното 1 страната трябва най скоро време да ви тегли един шут .2всичк и партии да се махнет от бг лишаване от гражданство конфексуване на имота му 3.за всички продажни и които лъжат депутати в топло да им се топят мозъците да не мислят за кражби ппродажби и лъжи да могат българите да си живеят спокоино

16

Гечев, първото

преди 1 година

И най важното, което трябва да се направи е закон за лустрацията. Второ. Да се конфискува имуществото на всички забогатяли от бандитската приватизация в полза на държавата. Другото само ще се подреди. Никакъв достъп на комунисти до властта. Включително и на тези ОТ ГЕРБ, ПП, ДБ!!!

15

Анонимен

преди 1 година

Гечев бе икономическият гуру на Жан Виденов и ни докара до хиперинфлация и 3000 лева за един долар. Този индивид инеговата пратия трява да стоят поне 100 години далеч от властта. Тя не е място за откровено безумни хора.

14

Анонимен

преди 1 година

До АнонименАми изпълнявали са плана съставен от чужденци Ран Ът, който е бил препоръчителен, дори не и задължителен, но са се престарали от страх партийците, за да не ги убият и след това станаха най-големите антикомунисти и работиха за чужди интереси и ограбиха всичко построено през социализма забогатявайки, но плюеха социализма, което е ирония, а се говори, че Луканов е бил човек на три чужди служби, а не е служил на българските служби. Скот Ритер пък директно каза, че България е колония

13

Анонимен

преди 1 година

В годините на прехода ДС си раздаваха куфарчета с пари а народа беше на купонна система и магазините бяха празни. Не можеше да се види майка с количка по улиците. Хората бяха престанали да правят бебета. По улиците фучаха застрахователи в бмв и мерцедеси. Хората се страхуваха. ДС се погрижи за това. Те се грижеха за вас през комунизма и през изминалите 33 години на хаос. Ще се погрижат и занапред за вас и вашите деца. Разграбването продължава. Клептокрацията се е настанила трайно в БГ.

12

пришълецът

преди 1 година

Секс с жени и висджийски сенки:)))

11

ПроСоТо

преди 1 година

ама за какво "РЕАЛНО" правителство става въпрос?!...Сегашното какво е-"ИМАГИНЕРНО" ?!...СТИГА с тая МАНТРА !!!...Правителството Е ИЗПЪЛНИТЕЛ на решениета на НС!!!...Защо "депутатите" не си вършат работата да приемат закони,които правителството да изпълнява?!...Ще ви дам отговора:..-Защото за последните дванадесетина годиних едно ПРОПАДНАЛО лице-бивш бияч,шофер и пазвантин на мутрите,известно с прозвището "Боко Тиквата" УСПЯ да толкова да СВАЛИ нивото на "политиката и управлението",че ще е ЧУДО,а

10

пфффф

преди 1 година

Уважаеми другарю професор по фалитите, вашите приоритети ги знаем и сме им сърбали попарата вече - долара 3000 лв., 17 банки фалирали, всичкото зърно изнесено, празни магазини, пенсия 2$ и заплата 4$.Айде мерси, тез приоритети вашите другарю Гечев не ги искаме втори път!

9

Анонимен

преди 1 година

Приоритетът на България е да излезе от ес и нато!

8

Анонимен

преди 1 година

Нагъл,по-нагъл ,най-нагъл =Гечев.

7

Анонимен

преди 1 година

Гечев ратай на Сорос ,занули България ,под чужда диктовка ,а ся се прави на социалист.

6

Анонимен

преди 1 година

Опериран от срам,като редица други,които разчитат на къса памет на българите.Помним и търпим,но като ни кипне ще има Белене за всички от сърце.

5

Анонимен

преди 1 година

Добре правят от ГЕРБ , че не приемат какво казва Гечев. Под неговото мъдро ръководство долара става 3 хиляди и банките фалират . Това вече го играхме през 1997 и понеже тогава му се размина сега си пробва късмета пак . Може пък и този път да му се размине , но все някога ще го обесят на площада

4

Анонимен

преди 1 година

Един от хората, заради, които България е бедна държава.

3

Анонимен

преди 1 година

Другарят 3 000 лева за долар.Рядко противна личност.

2

ФАКТ

преди 1 година

НАЙ-МНОГО СЕ ГНУСЯ ОТ ПОЛИТИЦИ КАТО ТОЗИ

1

Анонимен

преди 1 година

Приоритетите са да станем провинция на Брюксел, без собствена валута, без собствени закони, с конституцив, която Н е върховен закон, защото всеки евробушамач е над нея. Общо взето подарена държава на световната олигархия.