Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Важно е да има правителство и парламентът да изпълни своята задача с приемането на важните закони и бюджета. Това коментира пред журналисти президентът Румен Радев след военния парад по повод Деня на храбростта и празника на Българската армия.

Oще по темата

Като офицер и като командир в Българската армия, и като президент, винаги съм настоявал за модернизация на армията, но трябва да се разбере, че това е всеобхватен и непрекъснат процес, каза Радев.

Според него модернизацията не приключва с „едни обществени поръчки за доставяне на техника“.

Трябва да е ясно, че в основата на бойните способности са хората. Затова беше много важно да се проведе този парад, за да може хората, които вземат решения, да видят нашите военнослужещи и да разберат, че те са в основата и във фокуса на модернизацията и на придобиването на бойните способности, допълни държавният глава.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Муни командва строя

преди 1 година

Юмруциииии, долу! По Бойко Кабак паша, равниииис! Мирррррр... Г-н генерал, бригадата е строена по ваша заповед! Бойко Кабак паша: Приемам строя, проверка на оръжието и поставям бойните задачи за деня! Свободен сте, г-н генерал! Муни Узунов Копринков: Слушам!

35

баба мара

преди 1 година

не може да има правителство в нс няма капацитет за каквото и да било отиваме нанови избори един месец губим време даите им мандататите и да ги връщат веднага

34

Анонимен

преди 1 година

До 30 "ГЕРБ са просто една купична нещастни узурпатори..." - първо, знае ли значението на думата узурпатор и какво са "узурпирали" герб? Второ, ако бяха щастливи узурпатори, повече ли щеше да те кефят? Друг въпрос е, че не виждам да са нещастни. ПП. Той Тиквата още преди 10 години ВИ рече на неграмотните европеиди, че сте про'с'ти.

fallback