Снимка: БГНЕС
fallback

Това, че няма да правим коалиция с ГЕРБ-СДС, не е някакъв подъл ход. Ние сме го обявили още в предизборната кампания.

Това заяви за Нова народният представител от редиците на ПП-ДБ Явор Божанков.

По думите му от партията на Бойко Борисов мислели, че разговорът за общобългарски програма и приоритети е фасада, която ще доведе до коалиция.

Oще по темата
„Това няма да стане”, категоричен е народният представител. Според Божанков обаче трябва с всички сили да се преследват трите приоритета, около които партиите се обединиха – съдебна реформа, еврозона и „Шенген”.

Депутатът твърди, че коалицията ПП-ДБ е направила повече от необходимото, за да може парламентът да работи. Като крачки в тази посока той очерта изборът на председател на Народното събрание и съставът на проектокабинет, който от ГЕРБ им поискаха.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

54

Анонимен

преди 1 година

След като не могат да се разберат тия 240 некадър..ници кой има по голям или по тясна,то тогава оставате Р.Радев да коли и беси това е.Станахме за посмешище на цял свят.Те в третия свят както някои ги наричат хората повече се разбират.

53

ЬЬЬ

преди 1 година

кукловодите от пп-дб сякаш "не разбират",че не става въпрос за герб,че въпросът е за настоящето и бъдещето на България,но за "учените и образовани" глава..тари на тази коалиция тя е само географско понятие,където могат скоростно и безнаказано да забогатеят.При втори мандат те ще се уверят,че подкрепата за техния обявен вече кабинет ще е само с техните гласове и тяхната изолация ще бъде тотална.

52

гостенка

преди 1 година

ситуацията се промени! Не може да не отчиташ фактите и да си приказваш едни и същи мантри! Не става! Бабикян, Хаджито, Манолова, Дончева и куп други изчезнаха, защото действат неадекватно на ситуацията! Мрънкащи, просташко поведение и вечно упреци към другите, работа не вършат! Или си в крак с реалността, или отпадаш, това е състезанието, който не тича достатъчно бързо и да догонва първия отпада, това е живота! Така е и в политиката.

fallback