54

Анонимен

преди 1 година

След като не могат да се разберат тия 240 некадър..ници кой има по голям или по тясна,то тогава оставате Р.Радев да коли и беси това е.Станахме за посмешище на цял свят.Те в третия свят както някои ги наричат хората повече се разбират.

53

ЬЬЬ

преди 1 година

кукловодите от пп-дб сякаш "не разбират",че не става въпрос за герб,че въпросът е за настоящето и бъдещето на България,но за "учените и образовани" глава..тари на тази коалиция тя е само географско понятие,където могат скоростно и безнаказано да забогатеят.При втори мандат те ще се уверят,че подкрепата за техния обявен вече кабинет ще е само с техните гласове и тяхната изолация ще бъде тотална.

52

гостенка

преди 1 година

ситуацията се промени! Не може да не отчиташ фактите и да си приказваш едни и същи мантри! Не става! Бабикян, Хаджито, Манолова, Дончева и куп други изчезнаха, защото действат неадекватно на ситуацията! Мрънкащи, просташко поведение и вечно упреци към другите, работа не вършат! Или си в крак с реалността, или отпадаш, това е състезанието, който не тича достатъчно бързо и да догонва първия отпада, това е живота! Така е и в политиката.

51

Анонимен

преди 1 година

До 51 Дпс вчера ясно казаха че не искат с ПП Славиту пък абсурд да прави с тях коалиция. Единствено може би комунистите .ПП от изчегъртвачи се превърнаха в изчегъртани.Единствения им шанс е герб .След нови избори ще слязат още по на долу. А ББспокойна може да направи коалиция с дпс Итн даже и с бсп Вчера се разбра че нямат различия освен украйна.

50

Какво следва

преди 1 година

До Анонимен 5); Може да има правителство и без ГЕРБ. Проста аритметика - ГЕРБ имат само 67 депутати, за общо са 240. Но за да има правителство без ГЕРБ трябва ПП-ДБ да преглътнат участието на ДПС, а това е трудно за тях. Какво остава? Май надеждата е за експертно правителство с третият мандат, който (най-вероятно) пак ще бъде на БСП. Или отиваме пак на избори.

49

Анонимен

преди 1 година

А с кого?? Вие за какво сте в парламента? 51% никога няма да получите След всеки нови избори отивате на долу.Единственият ви шанс някога да управлявате е герб. И още 100 пъти да има избори без герб никой не може да управлява Те обаче могат без вас. Шматки с анти Герб пароли бяхте до тук.Трябва да се превърнете в нормална бг партия Вие все още протесна аматьорска сбирщина .

48

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 35 дано синът ти да ви доведе такъв зет .

47

Малко за политика

преди 1 година

До Гледна точка: Защо не ГЕРБ другите (т.е. коалиционните партньори на ГЕРБ) изчезнаха в небитието? Защото банкянският хитрец Бойко си бършеше с тях ръцете като със салфетки. Искате министерства - ето ви министерства. И като се оплеска работата там (не без негова помощ) той ги махаше и пак е чист. Бойко само режеше ленти на пътища и чак сега се разбра, че са с 30% по-малко асфалт. А междувременно, за три мандата, успя да се бетонира в местната власт и в прокуратурата, и даже в медиите.

46

Доктор

преди 1 година

Тоя пак се изпърдя ! Вонята е нетърпима !

45

ОНЗИ

преди 1 година

ТОЗИ НЕ БЕШЕ ЛИ ОТ БСП, СЕГА СЕ ПРЕБОЯДИСА ЗА ПАРИ... ДОБРЕ ЧЕ НЕ ГЛАСУВАМ ОТ ГОДИНИ, ТА НЕ СЕ ЯДОСВАМ...

44

Гледна точка

преди 1 година

До малко за политика. Малко логика. Ако ГЕРБ са лошите, тогава защо другите изчезват в небитието, а не самият ГЕРБ? Нещо яко ти куца логиката.

43

Историк

преди 1 година

На това червенодупесто недоразумение защо му се разрешава изобщо да се докосва до трибуна ? Та това е ренегат ! такива хора са били разстрелвани преди години!

42

Изнервен

преди 1 година

Уф, научете се най-после, че се казва ПРАВОСЪДНА реформа, а не съдебна. Освен съд, в тази система влизат и следствие и прокуратура.

41

Prawitelstwo

преди 1 година

Отново няма да има правителство, време е за промяна на политическата система.

40

Малко за политика

преди 1 година

БСП няма да прави коалиция с ГЕРБ, казали са го отдавна. И не само БСП. Всички останали знаят, че която партия е направила коалиция с Бойко е отишла в небитието. И Яне Янев, и пишман-реформаторите, и пишман-патриотите. От вторият мандат също не е сигурно че ще се получи правителство. Но да почакаме да се завърти парламентарната въртележка. Още не е връчен първи мандат.

39

Алекс

преди 1 година

Единствено правилната позиция.

38

Анонимен

преди 1 година

И ваше правителство няма да има изтърсаци гадни

37

Костадинов ха ха ха

преди 1 година

В миналото Манол Пейков пееше руски песни с хор Детска китка. В настоящето, заедно с колегите си в парламента Явор Божанков и Искрен Митев, сформира трио Мека китка.В очертаващия се кратък живот на 49-то Народно събрание тази вокална група от изявени..., да ги наречем певци, определено се превръща в емблема на политическото безсмислие и тоталната неадекватност и простащина на маргиналната коалиция Сорос-донос

36

Анонимен

преди 1 година

37 В тази ситуация, БСП може да даде експерти в новото правителство, като се договорят за политики. С цел, спасяването на България след ПП. Все пак, тя е партия с голям политически опит, членка на ПЕС.

35

Анонимен

преди 1 година

36 Истинските мъже не носят костюмчета на квадрати, не прелитат от партия, в партия. Не носят това смешно презиме.