Снимка: БГНЕС
fallback

И Петър Витанов, и Крум Зарков са модерни хора, които могат да сменят Корнелия Нинова от председател на БСП. Ще е жалко, ако остане това ръководство на партията. Това каза министърът на спорта Весела Лечева по bTV.

Тя обясни, че е работила повече от 20 години за БСП и иска да я види като истински политически фактор.

Виждам БСП с ново ръководство, с нови идеи и нова комуникация. Сега ръководството само обвинява, без да търси вината в себе си. Нека спрем с конфронтацията, каза още Весела Лечева.

Според нея в работата на служебния кабинет няма задкулисие, а всичко, което той прави, се случва пред погледа на обществото.

Съвсем скоро ще бъде направена първата копка на стадион на ЦСКА, а строителството ще отнеме 2 години, каза още министърът на спорта. Идейният проект бил одобрен и ще получи съдействието на главния архитект и Столичната община.

Към "Левски" пък Весела Лечева отправи съвет да бъдат откровени към спортната общественост и към играчите.

В края Весела Лечева показа решенията на КПКОНПИ, че не е в конфликт на интереси при заемането на длъжността. Тя бе проверявана по сигнали на бившия министър Радостин Василев, сега депутат от ПП-ДБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Нищо ново

преди 1 година

Гледах интервюто с Лечева. Засегнаха доста теми от спорта (тя по това е министър). Накрая водещата и подаде името на Корнелия Нинова, Лечева каза две-три изречения за това,и ето ти го взаглавието. Изглежда това за автора на статията е било най-важното.

16

Малко за политика

преди 1 година

Интересно защо в другите партии няма опозиция, или, ако има, тя не стига до медиите. А за БСП нашите журналисти буквално с лупа търсят опозиция и намерят ли, веднага им дават думата.

15

Анонимен

преди 1 година

Не разбирам в кого от двамата е влюбена г-жа Лечева. Те са си политици, но любовта е по-важна. Дори и от тази към партиите им. Вече се обърквам кой лидер на коя партия е. Те си ги сменят както им е изгодно. Но пък, проблемите им изобщо не ме интересуват.

fallback