17

Нищо ново

преди 1 година

Гледах интервюто с Лечева. Засегнаха доста теми от спорта (тя по това е министър). Накрая водещата и подаде името на Корнелия Нинова, Лечева каза две-три изречения за това,и ето ти го взаглавието. Изглежда това за автора на статията е било най-важното.

16

Малко за политика

преди 1 година

Интересно защо в другите партии няма опозиция, или, ако има, тя не стига до медиите. А за БСП нашите журналисти буквално с лупа търсят опозиция и намерят ли, веднага им дават думата.

15

Анонимен

преди 1 година

Не разбирам в кого от двамата е влюбена г-жа Лечева. Те са си политици, но любовта е по-важна. Дори и от тази към партиите им. Вече се обърквам кой лидер на коя партия е. Те си ги сменят както им е изгодно. Но пък, проблемите им изобщо не ме интересуват.

14

Валутен пазар

преди 1 година

Веселке, това за политиците е ясно. А мъжа ти кой го смени ? Може да кажеш и кои го застреляха. Така са нещата с нещастните български политици и техните лидери. Все кризи имат, все пари нямат, все на субсидии разчитат.А пък, пари няма. Дори и в БНБ.

13

и др. атрибути

преди 1 година

Леле тоз сайт защо цензурира думата джен-дар, дето е почти като думата джан-дар? Ми Корнела като почне да говори за дже-н-дъръ и Нея ли ще я цензурирате?!

12

пръст Божи

преди 1 година

Корнела я качвате на коня и ми я пращате да се бие с мене! Аз ще и обясня *** ли съм или не съм, и също така ще и обясня кой е шекспиров тип, и кой е *** на моторетка!

11

несъгласен

преди 1 година

По времето на другаря Миков всичко беше ясно и точно.Той много пъти казваше-другари,светлият социализъм се строи със светла бира!И партията беше добре.Ама го смениха.Сега на мода са разни *** и вермути и никак не е добре.Млати се и водка,а всеки знае,че водката дава 4х4,ама изключва навигацията.И после Борисов ви казва,че сте като Ристе Колумбовски-нито знаете къде сте,нито къде отивате!Върнете Миков и всичко ще е наред!Със Светла бира към светъл социализъм!

10

Анонимен

преди 1 година

Ей късо подстригано корумпе , и ти си жена на модерен човек от онези години. Дърта лицемерна алчна лелка

9

Червените милионери

преди 1 година

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; Куурнелия Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуков-милионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

8

БСП-жалки

преди 1 година

Най-големият проблем в България са такива отреепки от Бсп като Корнелия, К.Добрев, Станишев, В.Лечева, Гоце, Р.Петков, Г.Кадиев и още много други знайни и незнайни, комунистически талаш, които винаги са кандидати за власт и силно замърсяват атмосферата в България.

7

Анонимен

преди 1 година

Мъчител на котки, немски доцислдемократ агитирал за левицата- Ная, Румен Петков, Дончева, гергов , Добрев, Кадиев, жаблянов и самата Лечева с мъжа и Ушев които спонсорираха тези титани с 2 % и сега тази олигархическа издънка да говори за социализъм и предател да говори за тези които предава - нагла е!

6

Public enemies

преди 1 година

Един модерен човек с леви възгледи би гласувал за Възраждане, а не за тях.

5

Анонимен

преди 1 година

Тази ще я съдят, рано или късно, за конфликт на интереси. В момента президента и Гешев я пазят..

4

пришълецът

преди 1 година

Аре у лево:)))като едно време:))))

3

Анонимен

преди 1 година

А аз я виждам тая в пазарджишкия затвор.

2

Чендов

преди 1 година

Нека да си стои кака Корни,така добре загробва омразната комунистическа партия,както никой досега.Трябва да я наградат с орден Стара планина за унищожаване на кимунизма!

1

КАКВО СТАНА

преди 1 година

СЪС СОЛНИЦИТЕ > ЗАЩО ВНАСЯМЕ СОЛ ОТ ТУНИС