Снимка: БГНЕС
fallback

"Разговорите между двете групи - на ГЕРБ-СДС и на ПП-ДБ в частта "правни екипи" продължават. Трябва ни още малко време, за да уточним важни детайли - ако днес стигнем до съгласие, то медиите и обществото ще бъдат осведомени", каза председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова на влизане в сградата на Народното събрание, предаде репортер на БГНЕС.

Днес от ГЕРБ-СДС ще продължат преговорите с ПП-ДБ, а по-късно предстои и среща с "Възраждане".

"Продължаваме със законодателната програма, днес се надяваме да я завършим. Ще трябва да обсъдим отново въпроса с председателя на НС - ние продължаваме да настояваме за ротационния принцип", заяви акад. Николай Денков от "Продължаваме промяната", който оглавява работната група по преговорите за приоритети страна на ПП-ДБ.

“Ротацията е идея да се работи на максимални обороти без да има забавяне”, каза още Денков.

“За момента дискусията по списъка от законопроекти върви по план. Приоритетите са ПВУ, Шенген, Еврозона, правосъдна реформа и някои закони, свързани с наказателни процедури - като станат готови, ще ги представим”, обясни Николай Денков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Анонимен

преди 1 година

Ленчето е най малкия проблем! Как орел, рак и щука ще се разберат по друг начин освен с натиск от някой мощен фактор...На всички е ясно кой е този задокеански фактор ... По добре служебно правителство, отколкото този фарс и измекярщина...Умнокрасивитета, гласувал за този атлантически слугинаж и мандаж с грозде да си напъне двете мозъчни гънки и да си направи изводите!!!!!

38

Анонимен

преди 1 година

Какво търси Лена парапета там?Участва в толкова грешни решения, които донесоха хиляди вреди за държавата и междувременно успя да усвои толкова грешни пари на българския данъкоплатец?

37

Мен

преди 1 година

До Сандо - не, тая е Дуловската ми-нетчийк... принцеса де.

fallback