39

Анонимен

преди 1 година

Ленчето е най малкия проблем! Как орел, рак и щука ще се разберат по друг начин освен с натиск от някой мощен фактор...На всички е ясно кой е този задокеански фактор ... По добре служебно правителство, отколкото този фарс и измекярщина...Умнокрасивитета, гласувал за този атлантически слугинаж и мандаж с грозде да си напъне двете мозъчни гънки и да си направи изводите!!!!!

38

Анонимен

преди 1 година

Какво търси Лена парапета там?Участва в толкова грешни решения, които донесоха хиляди вреди за държавата и междувременно успя да усвои толкова грешни пари на българския данъкоплатец?

37

Мен

преди 1 година

До Сандо - не, тая е Дуловската ми-нетчийк... принцеса де.

36

Сандо

преди 1 година

тая от снимката не ли Лена от парапета?

35

ПроСоТо

преди 1 година

обаче ТРАГИКОМИЧНО:...-Колкото една персона е по-противна и отблъскваща,толкова повече тя неистово се натиска да бъде "фактор" в държавата...

34

ПроСоТо

преди 1 година

До Успех...начи викаш "Стига с това разпни го!"...?..Е какво?..-Бития да си остане бит,ефания-ефан,окрадения-окраден,а крадеца да си остане със окраденото?...Странна "логика".."Случаят е приключен,забравете!"...Ние ще патентоваме съвършено нов ,непознат до сега в историята вариант на ПРЕСТЪПЛЕНИЕ и НАКАЗАНИЕ...

33

Народа е в шах...

преди 1 година

вариант А, или вариант Б?...... Гласувайте...

32

Успех

преди 1 година

Браво Денков. Един нормален и диалогичен човек да изкарат променкаджиите. Стига истерици. Действайте в интерес на държавата и народа и никой няма да ви се сърди. Стига сте крещели разпни го, че останалите държави вървяха напред две години, а ние се карахме.

31

Коалиция

преди 1 година

За тези, които са недоволни от разговорите между двете най-големи политически формации - какво предлагате, пак избори, които ще струват няколко стотин милиона? И държавата да изгуби още няколко месеца? Аз гласувах за ПП-ДСБ и смятам, че разговорите между тях и ГЕРБ са единственото правилно решение за момента.

30

Анонимен

преди 1 година

Но не и , правителство! Никой няма да подкрепи ГЕРБ з властта! Опозицията предлага политики и очаква подкрепа!!Лятото пак сме на избори!!!

29

Анонимен

преди 1 година

Защо всички неприятни са в ГЕРБ?

28

Анонимен

преди 1 година

яко ги ши-бат от американското посолство - играе камшика - сега ще обясняват колко неотложни неща трябва да се направят за да оправдаят съставянето на колониалното правителство- най неотложното е измитани и на двете котила от страната ни- както направи орбан - първо университета американския - после сорос със всичките му "неправителствени" организации- ги измете за нула вреиме

27

Милионер

преди 1 година

Тези от Герб пък само си говорят. Да си продължават разговорите, докато Българлията им фалира окончателно. С тези избори след избори, на българите им станаха повече от ясни нещата с техните политически лидери. 7 % доверие в НС, 60 % негласували, а те си мислят, че са депутати и от тях зависи нещо. Блажени са вярващите. Особено тези, които са се чукали с боядисани яйца. Аз не съм от тях.

26

Анонимен

преди 1 година

очиларката - много са отровни - нима не го усещате вече толкова години

25

Официално

преди 1 година

Ще ви клаецкат заедно

24

Електората

преди 1 година

Навярно Лени се е виждала като Желязната Лейди, но за момента се показва единствено като Квартирната Лейди. Стъпката до "кварталната" не е голяма.

23

Анонимен

преди 1 година

Хайде първо председател на НС, пък после останалото! Пак впрегнаха каруцата пред коня.

22

МВР ПЕРНИК

преди 1 година

Защо Борисов си назначи личен Главен Прокурор,това Папуа НГ ли е или да!? Това война с горилите ли е или да!?

21

Анонимен

преди 1 година

Ех, ама какви приоритети само - ПВУ, Шенген, еврозоната.... Евроатлантици и отпред и отзад. Дайте един-два приоритета, от кумова срама , и за народа. Не ни превръщайте от колония в плацдарм на американските кървави интереси

20

Страшилището

преди 1 година

Тая май не е спала денонощие,много е рошава.