fallback

Единствената изненада на тези избори е резултатът на партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“. Около тази теза се обединиха в ефира на Bulgaria ON AIR Атанас Радев и Дария-Лора Дачева.

„Те бързо се издигнаха, но и бързо паднаха от политическото полезрение. Въпреки това, те ще имат голяма роля в бъдещия парламент, ако успее да се сформира, тъй като макар и наказателен вот, много зависи дали той ще се покачи в едни следващи избори“ смята Дачева.
Oще по темата


Според Радев ИТН вече имат изграден образ на деструктивна партия, а в следващия парламент е възможна промяна в отношението им, тъй като „има за какво да отмъщават на „Продължаваме промяната““.

Решението на политическата ситуация е поставянето на стабилни основи за диалог между партиите и сформирането на правителство, което да действа с ясен хоризонт и програма, коментира още Атанас Радев пред Bulgaria ON AIR.

„Тук не се говори за същински промени, а за належащи проблеми. Нужно е да се достигне до консенсус, който отсъства и трябва да бъде изработен по конкретни точки, за да върви държавата в някаква посока, за две години не сме извършили никаква промяна“, категоричен е той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен :"Слави е в топ 5 на най- мразените хора в България." Защото ни спаси ли? Едва ли е най-много мразен! Е,мразят го тези,на които не се подчини ,за които не си спести да изкаже истината за подмолното управление и лъжи!

25

Херо Мустафа :

преди 1 година

"Не е изненада! Той ще пее на сватбата! Току що младоженеца Буци призна,че нямат червени линии и са готови на правителство с булката Кики :) Щастлива съм,ще има про-краварско опссс ъъъъ евроатлантическо правителство! Да живеЙ ФАЩ и евроценностите! "

24

Анонимен

преди 1 година

Така е, докато от Сараите разпределят порциите!

fallback