Снимка: БГНЕС

Първи коментари дойдоха от централата на "Има такъв народ" след обявяването на предварителните резултати.

"Все още е рано, резултатите са на база екзит половете, но това, което показват почти всички социологически агенции е, че "Има такъв народ" ще бъде част от 49-я парламент, което е голяма отговорност. Ще направим всичко възможно да гарантираме, че 49-я парламент ще бъде работещ, за да може и хората да са спокойни", заяви Станислав Балабанов.

Преди да даде по-обширен коментар, "Има такъв народ" ще изчакат окончателните резултати. Лидерът Слави Трифонов също ще коментира след като приключи изборният ден и в чужбина.

Той призна, че е предизвикателство хората да излязат да гласуват за пети път в една такава ситуация.

"Беше много интересна предизборната кампания. Направихме всичко възможно да гледаме българските граждани очи в очи. Призивът им беше един и същ - искаме спокойствие и работещ парламент", допълни той.

"Може и още да се желае", каза Балабанов относно резултатите. "На тази база, след всичко, което се случи през това време, е едно предизвикателство, което стои пред нас."

В отговор на въпроса затворена ли е впратата за ПП, Балабанов заяви, че гражданите вече не искат червени линии: "Ще се опитаме да водим нормални разговори в бъдещия парламент".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase