Снимка: БГНЕС
fallback

Нашата цел е да увеличим преднината си в края на изборния ден и ПП-ДБ да има по-голяма тежест. Шансовете да ни стигнат депутатите за самостоятелно управленско мнозинство, ако трябва да сме реалисти, не са особено големи. Затова искаме да имаме по-голяма тежест, за да наложим реформаторски дневен ред и формула за правителство. Подходът ни е ще е да говорим с всички за постигаме на съгласие по национални приоритети.

Oще по темата
Това заяви за Нова Нюз Надежда Йорданова от коалиция ПП-ДБ.

"Нашите планове не включват коалиция с ГЕРБ. Няма данни да помръдват от проблема със справяне с корупцията и гарантирането на независим съд. Фактите говорят, че когато ГЕРБ имаше мнозинство, всяка стъпка в посока съдебна реформа беше имитация и прах в очите, изместване на проблема и дори задълбочаването му", подчерта тя.

По думите ѝ сред приоритетите на ДБ са влизането в Шенген и еврозоната и съдебна реформа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

58

Анонимен

преди 1 година

МИЛАНОВИЧ: Какво е решението, Абрамса не е вълшебно оръжие, в Ирак изгоряха 300 такива танка.Украйна остава без мъже, аз не съм президент на Украйна но ми е мъчно. Русия е слаба да победи Нато, но за много други неща е прекомерно силна.Немските танкове в Харков хомогенизират руснаците. Западът върши глупост след глупост. Задачата ми като президент на Хърватия е да не направя страната ни за цирк. Йорданова, от тебе има поне сто хиляди по-способни за министър на правосъдието.

57

Анонимен

преди 1 година

МИЛАНОВИЧ: Аз няма нищо против Украйна. Украйна се умъртвява от Европейския съюз, така както преди това умъртвяваха други държави. Даържави след влизането в ЕС са в много лошо състояние. Аз повече няма да работя нищо, докато съм президент, няма да слугувам на великите сили, има само хърватския народ и неговите интереси. Ще гледам глобално да не въвлека Хърватия в катастрофа, особено с Русия. ТАГАРЕВ, РАЗБИРАШ ЛИ КАРИЕРИСТ ТАКЪВ?

56

Анонимен

преди 1 година

Ако гласувате за националнопродажническите партии гласувайте... 34 години гласувахте... резултата е наркомания, престъпност, корупция златни концисии на един процент, затворени АЕЦ и половина, мръсни ама щатски производства, бедност, корупция, стопяване на населението...

fallback