58

Анонимен

преди 5 месеца

МИЛАНОВИЧ: Какво е решението, Абрамса не е вълшебно оръжие, в Ирак изгоряха 300 такива танка.Украйна остава без мъже, аз не съм президент на Украйна но ми е мъчно. Русия е слаба да победи Нато, но за много други неща е прекомерно силна.Немските танкове в Харков хомогенизират руснаците. Западът върши глупост след глупост. Задачата ми като президент на Хърватия е да не направя страната ни за цирк. Йорданова, от тебе има поне сто хиляди по-способни за министър на правосъдието.

57

Анонимен

преди 5 месеца

МИЛАНОВИЧ: Аз няма нищо против Украйна. Украйна се умъртвява от Европейския съюз, така както преди това умъртвяваха други държави. Даържави след влизането в ЕС са в много лошо състояние. Аз повече няма да работя нищо, докато съм президент, няма да слугувам на великите сили, има само хърватския народ и неговите интереси. Ще гледам глобално да не въвлека Хърватия в катастрофа, особено с Русия. ТАГАРЕВ, РАЗБИРАШ ЛИ КАРИЕРИСТ ТАКЪВ?

56

Анонимен

преди 5 месеца

Ако гласувате за националнопродажническите партии гласувайте... 34 години гласувахте... резултата е наркомания, престъпност, корупция златни концисии на един процент, затворени АЕЦ и половина, мръсни ама щатски производства, бедност, корупция, стопяване на населението...

55

Анонимен

преди 5 месеца

Милонович, хърватски президент, обръщам внимание на нашите агресивни политици, че от другата страна не е Сърбия а Русия... имам чувството че са се объркали на какъв противник се заканват. Тагарееев, иВАНОВ, йОРДАНОВА... докога ще говориш едностранчиво без реален размисъл, обмисляне и съвест? Не ангажирай България с тегобите и капаните които и залагаш. Дари си каквото щеш на Украйна ако искаш западните си доходи им дари.

54

Анонимен

преди 5 месеца

ТЯ И РИСТЮ СА ИЗВЕСТНИ С ТОВА ЧЕ МОГАТ ДА РАБОТЯТ САМО КАТО МИНИСТРИ НА КАКВОТО И ДА Е НО ДА СА МИНИСТРИ.

53

анонимен

преди 5 месеца

то пък някой ви иска вас ....

52

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен A ти какъв си бе... "себенеподобен"?? Голяма работа ли си??

51

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен Той Радев в момента ни управлява като Лукашенко бе черв... още ли не си разбрал, че точно ДБ искат да хо махнат от там? или си умствено изостанал?

50

Анонимен

преди 5 месеца

нАдке ,нАдке .....

49

Бочко

преди 5 месеца

Ще гласувам за генерал Янев или генерал Борисов... другите големи са туристи ....

48

Нямаме планове

преди 5 месеца

имаме само намерения, щото так ни съветват от Амбасадата..

47

анонимен

преди 5 месеца

Направете си планове как да дремвате по депутатските банки, защото никой няма да ви обръща внимание и казано по народному - Никой вече не ви бръсне за слива.

46

Анонимен

преди 5 месеца

Една от най-мазните физиономии в родната политика, как да гласуваш за такива.

45

На Боко Чекмеджето

преди 5 месеца

И да искате да се прегърнете с тулупя, няма да можете. Дупетатите ви няма да стигнат. Ще требе още някой...Отичате у канала на тия избори.

44

Анонимен

преди 5 месеца

То и аз нямам планове какво да правя на Марс, щото знам, че няма как да стигна до там. Пък и Надка кой ли я пита за управленски решения, ясно е, че е неподготвена. Или както казваше един бивш кмет на Варна за наложения му зам-кмет: "Този е природно-тъъъп!" Та и Надето така...

43

Но определено

преди 5 месеца

Имат планове за следващите избори наесен! Поредните 30 млн лева, към тези над 100 млн вече изхарчени! Проблемът ви Наде, е че сте достигнали максимума! А още едно управление ще направи партията ви да се съберете в селския трафопост! Изобщо не искате да управлявате, но е удобно да стоите в на за 6000 лв на месец и да имате стаж! Интересно: как "способни" като вас искат да управляват вместо да си гледате кариерата с дипломите от Харвард?!

42

хе хе хе

преди 5 месеца

Няма как от ПП и ДБ да имат планове в политиката. то е все едно някой общ работник да има планове за развитието на фирмата. Каквото кажат от Посолството, това е.

41

Кой?!

преди 5 месеца

Тези безличници нямаше да имат планове и за НС, ако не се бяха пришили към другите некадърницци пп-тата. И заедно пак нищо няма да направят.

40

Анонимен

преди 5 месеца

Вие управлявате само със себеподобните си лъжливи и крадливи комунисти от пп и бсп, и под диктовката на престъпните червени олигарси! Затова и унищожихте спец съда !

39

Анонимен

преди 5 месеца

Ми дайте властта на Радев направо да ни управлява като Лукашенко и да свършва тоя цирк.