Снимка: БГНЕС
fallback

“Български възход” би предложил правителство, базирано на коалицонно споразумение.

Oще по темата
Това каза председателят на партията - Стефан Янев в ефира на Нова Нюз.

На въпрос каква е неговата прогноза за изхода от предстоящите избори на 2-ри април - широка коалиция между първите две формации, правителство на малцинството или избори, Янев посочи своя четвърти вариант. “По-скоро виждам 4 вариант. До известна степен тези варианти бяха предложени в 48-ото НС. Ние ще предложим правителство, което се базиран на коалиционно споразумение. Като че ли другите партии бяха забравили за тази конструкция”, коментира Янев.

Той отказа да назове партия или коалиция, която БВ ще подкрепи, ако им бъде предложение коалиционно споразумение. “Въпросът е какво съдържа коалиционното споразумение, какви са принципите, заложени в него и какви са отговорностите. От тази гледна точка ще направим нашите изводи и анализ и ще вземем решение”, посочи лидерът на БВ. “Важни са принципите - кой носи отговорност за какво и как става взаимодействието между изпълнителната и законодателната власт”, допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

zzzzzz

преди 1 година

Л.УМПЕНИ!

29

zzzzzz

преди 1 година

Тези пък! Поредните ***! Част от предизборната им кампания е увеличение на заетостта в сивия сектор. Мой приятел беше ангажиран да им върши работа по предизборната кампания без договор, с дадени парици под масата! Че и го излъгаха накрая за количеството работа, за обещаните пари! И сигурно по този начин са наети стотици хора. Тези ли ще оправят тази у.мряла държава?

28

Анонимен

преди 1 година

Гьозбояджия,който може да се съюзи с дявола,преследвайки целите си.Той не е виновен. Виновни са простите човеци,които гласуват за нещо кухо и фалшиво.

fallback