30

zzzzzz

преди 1 година

Л.УМПЕНИ!

29

zzzzzz

преди 1 година

Тези пък! Поредните ***! Част от предизборната им кампания е увеличение на заетостта в сивия сектор. Мой приятел беше ангажиран да им върши работа по предизборната кампания без договор, с дадени парици под масата! Че и го излъгаха накрая за количеството работа, за обещаните пари! И сигурно по този начин са наети стотици хора. Тези ли ще оправят тази у.мряла държава?

28

Анонимен

преди 1 година

Гьозбояджия,който може да се съюзи с дявола,преследвайки целите си.Той не е виновен. Виновни са простите човеци,които гласуват за нещо кухо и фалшиво.

27

ББ

преди 1 година

кОвачки и домувсчиеви са следващите по магнитски...за някой от тях и по тежки...с мамин дилян...енергетика...САЩ му се довериха като енергиен министър и го допуснаха...той агент на кгб...ще си плати разбира се!!!да си враг на САЩ и Свободният свят...на ценностите наложени ни от Бог...от алчност...е самиубийство!справка...садам,кадафи...бин ладен...скоро и путин!има Бог и САЩ са неговата ръка!

26

Анонимен

преди 1 година

Янев ти си аут. Като другата патерица Слафчу сакатия

25

Анонимен

преди 1 година

И патерицата на Тиквата и Доган се изказа

24

Анонимен

преди 1 година

не мойш вля ла хаутав :)))

23

Анонимен

преди 1 година

Съд за Стефан Сертификатов Янев!

22

Анонимен

преди 1 година

И ти си като другите мишки-само интереси следваш и всички хиени около теб които са били с пагони са изпечени крадци,дори срещу някои все още текат дела и ти го знаеш много добре

21

Някой си

преди 1 година

До 31 И само да довърша! Гласувах за Янев,защото предполагах че ще подкрепи ПП! И нито той го направи! Нито ПП ми изпълниха очакванията! ПП се оказа че е Американофилска партия! Аз Не желая България,да изпраща оръжие,на УкроФашистите в Киев! И ,а това свалям доверието си от тях! Възраждане се доказаха като българска партия! Аз Американец,нито искам,нито ще стана! За това избирам Възраждане! -:) Мислещ човек съм,и нямам време,да чакам някоя партия,да се налудува и " напазарува"!-:) И разочарова!

20

Гроби Таласомо

преди 1 година

Интересно ми е, освен въпросния "Някой си", който е гласувал за Янев, за да бъде Патерица, на която да се подпрат ония, двамата пандигаши (голем смех), има ли още некой празноглавец, на който чавка е изпила акъла по темата?

19

Анонимен

преди 1 година

Те и магистралните труженички са готови е разбира се срещу заплащане.

18

Някой си

преди 1 година

Д-р Янев! Аз лично гласувах за теб! С идеята,че ще подкрепиш ПП! Ти обаче като " труженичка" тръгна да разпитвал кой какво " предлагал"? Явно " министър председателското " место за 7 месеца ти хареса много!-:) И беше неприятно изненадан,след като Никой не те " предложи" за този пост! Аз Ще гласувам за Възраждане на тези избори! А ти се Приземяваш при ИТН!-:) Самоубийство е да гласуваш за хора,които нищо не вършат!-:)

17

хаха

преди 1 година

добре подкрепяш, ама няма да влезнеш другар. Това беше с тебе.

16

Фарс

преди 1 година

Измамник във овча кожа трябва да си луд за този лъжец да гласуваш!!!

15

Анонимен

преди 1 година

НатоФФски генерал и антибългарски продажник ,който е на директно подчинение на Козяк

14

🗡

преди 1 година

Стефан Янки епоредния ГМО политически продажник създаден от краварското посолство с цел да дърпа гласове от неудобната за сащ и статуквото партия Възраждане

13

Анонимен

преди 1 година

Много противен ръб

12

ДУ...ПЕ..ДАВЕЦА ЯНЕВ

преди 1 година

НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА. ПРЕДИ ИЗЛЪГА ХОРАТА КАТО УЖ БЕШЕ ПРОТИВ ВОЙНАТА, НО СЛЕД КАТО ГО ВИДЯХА КАК С ДВЕ РЪЦЕ ГЛАСУВА ЗА ИЗПРАЩАНЕ В УКРАЙНА И ТО БЕЗПЛАТНО НА ПОСЛЕДНОТО НИ ОРЪЖИЕ И КАК СЕ ПОДМАЗВА НА ГЕРБ, ПП И ДБ НИКОЙ ВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ ИЗЛЪЖЕ ПОВТОРНО. ДОЛУ БВ - ПРЕДАТЕЛИ.

11

Ето го

преди 1 година

Индивидът, въвел фашистките сертификати. Чака го трибунал.