Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Това са знаещите и можещите, доказалите се, но ГЕРБ възпита и една нова млада армия, която е гарант, че никой не може да я изчегърта. С тези думи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов описа водачите на листи на партията, които се качиха на сцената.

Няма да забравя - така както Вежди Рашидов мръзнеше през ареста, и плашеха нашите младежи с арест, защото казваха, че ПП крадят по левче от литър гориво от джоба на хората - нашите младежи не се уплашиха, напротив, обединиха се, нароиха се, и сега са стотици, каза Борисов.

Този лош сън рано или късно ще свърши. Но това, което има да теглим като държава и като народ, тепърва ни предстои. Кашпировски дори надминаха - за две години успяха да успят българите. Хората гледат какво става с веригите - производителите дават хляба по 0.70 лв., а в магазина е по 1.50. Пазарната икономика иска да има търговия, но не допуска спекула! Това, че се договориха и вдигнаха цените на горивото - това повлече всичко към хиперинфлацията - всичко в пазарната верига зависи от него, и всичко се увеличи. Тези хора допуснаха това, коментира Борисов.

Станахме за смях в Европа и на Балканите - пет пъти правим избори, каза още Борисов.

Няма да подкрепим предложенията на служебните министри за промени в данъчните закони, добави лидерът на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

224

Краси

преди 1 година

Затвор за крадеца-комунист Винету !

223

Анонимен

преди 1 година

Аз се учудих като видях, че асфалтират улици в квартала, нещо което не се беше случвало докато беше на власт 10 години.

222

Анонимен

преди 1 година

12 години не вдигна пенсии, заплати, за да крадне през пътищата. Сега е криза и война 5 пъти сигурно вдигнаха минималната заплата и пенсиите за 2 години.

fallback