Снимка: БГНЕС
fallback

БСП прави добра предизборна кампания и има потенциал да достигне предишните си нива. Връщането на хартиената бюлетина е начин да се възстанови доверието на хората в изборите. Това каза Александър Симов от БСП в студиото на Нова Нюз.

„БСП няма да откаже разговори с когото и да е, ще говорим с всички. Готови сме да разговаряме и с „Продължаваме промяната“ и с „Демократична България“.

Oще по темата
Има неща, които ни разделят и ще бъдат обект на дискусии“, каза Симов.

По негови думи видеонаблюдението ще доведе до по-високо доверие в изборния процес. Снимането не нарушава тайната на вота, каза той.

Той посочи, че е необходимо да се въведе таван на цените и на надценката. Симов каза, че БСП отново ще внесат Закон срещу спекулата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Е,то е ясно!

преди 1 година

Греб-ДъПъСъ,Бкп(с), ПуДъй ПуБъ са на заплатка в Козяк... СтиВън Янки и той гордо се пъчеле по Злоба Тв как "щял да състави евроатлантическо правителство..." Сякаш че щеше да влезе,ако не го бяха спуснали от КраваршингтЪн!

36

Анонимен

преди 1 година

Доста ром трябва да купите и червените из селата да стъкмят преброяването но пак няма да ви бъде повече.единствената ви надежда е червената армия пак да ни освобождава.

35

Анонимен

преди 1 година

Колкото и да изнасилвате истината вече сте пътници

fallback