Снимка: БГНЕС
fallback

Някои писаха, че вместо да се срещам с избиратели и да решавам проблемите им в събота съм карал сноуборд. Така съпредседателят на "Продължаваме промяната" отговори на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов за изказването "докато решаваме проблемите на хората, Кирил Петков кара ски".

Истината е, че голяма част от младите хора на пистите са наши избиратели и се радвам, че се срещнахме и говорихме по важни за тях теми:

1) Ще имали повече ангажираност и повече средства за спорт за децата?

2) Как да върнем Витоша обратно на хората, за да могат всички в София да водят децата си на ски за половин час?

3) Какви политики трябват, за да излязат децата ни сред природата вместо да стоят само пред екраните? И как да запазим природата, която прави България наистина уникална?

За 164 дни управление направихме първите стъпки.

Нашето правителство даде 100 млн. за спорт и култура за всяко българско училище.

Радвам се, че нашите избиратели са навсякъде - от пистите на Боровец до пенсионерските клубове в малките градове. Хубаво е, че всички тези хора осъзнават, че заедно Има Как да имаме нормален европейски живот!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

227

Анонимен

преди 1 година

За 164 дни управление ни създадохте само проблеми, много проблеми.

226

Анонимен

преди 1 година

Кики-рики-кукурики, вместо да се прави на каскадьор, да вземе да се разходи по магазините. Ама не по тия за богопомазани пехливани като него, а тези за раята. И да види колко стана сиренето, колко кашкавала, колко яйцата, свинското, хляба и т.н. И да каже на оная мома с погрешния ъгъл и тя да се разходи, за да види как живее електората. А не да ми се разхожда по лъскави сгради и офиси, както в новия предизборен клип на ПП в Ютуб!

225

Morski

преди 1 година

Кики про100то инфантилче още ли не е чул и чел доклада на МФ от днес, че България е пред риск от ФАЛИТ! Само при комунистите България е попаднала, във фалити! Защо ли сега пак сме в същата ситуация? Защото има едни пенциите, дето мечтаят по миналото, едни тинейджъри, дето казваха "Еми те ще се научат" и им дадоха държавата на тези некадърници! Единствените паднали от власт с вот на недоверие! Явно сме си доста мазохисти, че пак искаме от същото! "Не народ, а ***!"

fallback