227

Анонимен

преди 1 година

За 164 дни управление ни създадохте само проблеми, много проблеми.

226

Анонимен

преди 1 година

Кики-рики-кукурики, вместо да се прави на каскадьор, да вземе да се разходи по магазините. Ама не по тия за богопомазани пехливани като него, а тези за раята. И да види колко стана сиренето, колко кашкавала, колко яйцата, свинското, хляба и т.н. И да каже на оная мома с погрешния ъгъл и тя да се разходи, за да види как живее електората. А не да ми се разхожда по лъскави сгради и офиси, както в новия предизборен клип на ПП в Ютуб!

225

Morski

преди 1 година

Кики про100то инфантилче още ли не е чул и чел доклада на МФ от днес, че България е пред риск от ФАЛИТ! Само при комунистите България е попаднала, във фалити! Защо ли сега пак сме в същата ситуация? Защото има едни пенциите, дето мечтаят по миналото, едни тинейджъри, дето казваха "Еми те ще се научат" и им дадоха държавата на тези некадърници! Единствените паднали от власт с вот на недоверие! Явно сме си доста мазохисти, че пак искаме от същото! "Не народ, а ***!"

224

Сатир

преди 1 година

Простото Кире непрекъснато надминава себе си! Защо приликата със Соца "Герой на социалистическия труд" става натрапчива?????

223

Българин

преди 1 година

Петков време е да се разберете с ГЕРБ. Друга опасност има за България....не се карайте на дребно не е момента!

222

Анонимен

преди 1 година

Явно ще строи парапети по Витоша за да има за нови писти и пици.

221

Анонимен

преди 1 година

Tатко-Петковото в държавата на грешните ъгли.

220

Анонимен

преди 1 година

Щом говори за Витоша, пак татко му е измислил нова схема с нпо за зелени сделки.

219

реалист!

преди 1 година

До ГунчоБългария е в тинята най-вече заради населението си и манталитета на българина.. но това за друг път / можеш ли да ми изброиш някои от тези Непоправими вреди или ми говориш наизуст ?

218

Анонимен

преди 1 година

Неграмотният Кики.

217

Lina

преди 1 година

Значи сте " на всеки километър". Нормално

216

ааа

преди 1 година

абе брат Кире, ти съвсем откачи. Кви писти те гонят. Да не би "прости" да искаш да кажеш?

215

баба мара

преди 1 година

махаите се вашата наглост е безкраина

214

Скиор

преди 1 година

Да не е падал на глава? Бабите по селата и болните в болниците като не могат да карат ски няма как за кажат на негово превъзходителство тегобите си. Боже, то горкото кога и са отвори уста, все ще разсмее орталъкаДа се смее ли човек или да плаче. Сойто му е меценатът, да вземе да му намери друга работа - лифтаджия на пистата на чист въздух белким му се проветри главата

213

Тоя

преди 1 година

Ми е много гнусен.

212

Гунчо

преди 1 година

За 160 дена нанесохте непоправими вреди на България.Години ще са необходими да наваксаме.

211

Анонимен

преди 1 година

БНБ няма право да печата пари, защото сме във валутен борд. Парите ги напечата евопейската централна банка. Ти няма как да го знаш това - все пак гласуваш за герб.

210

Шопендар

преди 1 година

Аз не познавам човек гласувал или ще гласува за барон Мюнхаузен ,какви ли сили стоят зад него,със сигурност целта им не е доброто на страната

209

ГЕРБ

преди 1 година

Единия от двата мазни,гелосани м,ангала,дето всинца ни измамиха!!Ареса им.Понапечатиха некой и друг милион и се вижда,че искат да повторят номерът.Нима сме толкоз *** и изпращели зеленочорапи поданици,че да им го позволим??!!

208

Ахам

преди 1 година

Не знам кой ще гласува за СДС, ДБ, ПП, БСП, БВ и други, но за 30 г. съсипахте България.Но-най големият ви грях е унищожаването на ядрената енергетика, за да обслужите външни частни лобита и вътрешни такива фото, перки, ВЕИ-та и когенерации. 40 милиарда заеми, кой ще ги връща? НДСВ, БСП, СДС, ДПС, ГЕРБ, РБ, ПП. Кой ще връща 40 милиарда лева ЗАЕМИ. След година ще отпадне и КЕВР. Тогава българите ще видят какво значи инфлация. На някои офшорките ще се пълнят, но няма да са на обикновените хора.