Снимка: БГНЕС
fallback

В 48-ото НС коалиция „Българския възход” апелираше за диалог и взаимодействие между партиите и решения в интерес на българските граждани. Това заяви в студиото на Нова ръководителят на партия „Български възход” Стефан Янев.

Той коментира и хората, които напуснаха редиците на партията му.

Oще по темата
„Тръгнаха си хора, чиито лични амбиции се различават от конкретните идеи и програми на партията. Те са достатъчно ясни и конкретни”, заяви Стефан Янев и отрече това да е грешка на ръководството.

„Въпросът с инфлацията е един от важните въпроси, по които ние смятаме, че трябва да има разговор в обществото и съответно ние от ПП БВ предлагаме конкретни мерки”, заяви Янев. Те включват борба с картелите, така че да се запази целостта на пазара и пазарните принципи, уточни политикът.

Стяфан Янев е категоричен, че ще бъде сформиран редовен кабинет в рамките на следващия парламент и заяви готовност от партията му да работят в тази насока.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

киш5

преди 1 година

Ако станеш свидетел на това как една жена шамаросва един мъж по средата на улитзата може да го съжалиш или да отидеш да го питаш за тази зла жена, но ако няколко жени минат и си го шамаросат няма ли да се попиташ какво е сторил?

16

Алекс

преди 1 година

По-безлична мижитурка от Янев българската политика не познава.

15

важното е ти остана

преди 1 година

не се предавай, каиш

fallback