Снимка: БГНЕС
fallback

„Ние просто няма вече възможност да слагаме на първия ред в Народното събрание хора, които видимо са свързани с корупционни практики”.

Oще по темата
Това обяви Милен Керемедчиев пред Нова.

Румяна Коларова заяви, че партиите не могат да са сигурни какъв ще е ефектът от предизборната кампания, която тече в момента. Причината – разстройство, което, по думите на политолога, обществото ни е развило. „При него не може рационално да се предвиди какво правят избирателите”, смята Коларова.

Според Николай Хаджигенов е очевидно, че служебното правителство се готви да управлява още няколко месеца, може би до септември.

„Аз смятам, че в България не отношението на българите към корупцията е намаляло или се е променило, а доверието, че политиците са способни да допринесат за това решаване”, коментира Слави Василев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

ПЕНКО

преди 1 година

ПО-ДОБРЕ СЛУЖЕБНО /ПЕЧЕНО /ПРАВИТЕЛСТВО - ОТКОЛКОТО -ТАКОВА ОТ *** И ТЕНИИ + ПЛЮС ХИБРИДИ ГЛИСТОТЕНИИ - ПОЛЮЦИОТИЦИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

30

Доан

преди 1 година

Хайде вече някой да ни поиска , да си се вземем, да раздаваме порции. Отчаян съм , вече и от НТ се налага да прибирам. Имам един Велинград и още малко. шишО вече не иска да издържа партията, да не сме фолкдива? Положението е критично. Не сме били на такава диета ... Всъщност ние винаги сме крали от където хванем. Хайде, джанъм, хайде.

29

Lina

преди 1 година

Ще гласувам, ако някой ме убеди, че тези в Парламента ще свършат някаква работа ? По - добре да отида на СПА , отколкото за хорицата " на разпродажба" в Парламента.

fallback