Снимка: БГНЕС
fallback

Социологът Кольо Колев коментира в Нова Нюз предстоящия парламентарен вот.

Oще по темата
„Очаквам вяла игра в центъра на терена. Да, ще има спор между отделните политически формации и основно първите две”, заяви той.

По думите му правителство на малцинството е „дървено желязо”. То трябва да бъде подкрепено от парламентарно мнозинство, поясни Колев.

Според него, ако евентуално ГЕРБ-СДС спечелят изборите ще изберат правителство тип „Николай Габровски”.

„В момента партията на Бойко Борисов не може да си позволи тяхно правителство дори при много добри резултати. То ще бъде посрещнато негативно, ако не формира по-широка коалиция”, каза още социологът. Според него коалицията ПП-ДБ няма да се разцепи. Стефан Янев пък бил подходяща фигура за всички политически играчи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Анонимен

преди 1 година

Червен Кольо станал Гербер Кольо... Опитва се да внушава на хората, че има някакви социологически ,,проучвания", според които ГЕРБ щели да спечелят, че и с голяма преднина... Който е платил на Кольо, все е губил, защото никой не вярва на ,,прогнозите" му и гласува за други. Бойко, хвърлил си парите си на вятъра, освен ако така искаш да загубиш изборите. А може би е точно това, кой ще иска да управлява точно сега? Не и изпечен хитрец като Б. Б. ...

31

Анонимен

преди 1 година

ЧЕРВЕН КОЛЬО ДО СЕГА НЕ Е НАПРАВИЛ ВЯРНА ПРОГНОЗА!ВИНАГИ ГРЕШИ И ВИНАГИ ВИСИ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ!ТАКА СЕ ПЕНСИОНИРА И НАПРАВИ МИЛИОНИ!

30

Анонимен

преди 1 година

На този под мен: първото е вярно но второто не е.

fallback