32

Анонимен

преди 1 година

Червен Кольо станал Гербер Кольо... Опитва се да внушава на хората, че има някакви социологически ,,проучвания", според които ГЕРБ щели да спечелят, че и с голяма преднина... Който е платил на Кольо, все е губил, защото никой не вярва на ,,прогнозите" му и гласува за други. Бойко, хвърлил си парите си на вятъра, освен ако така искаш да загубиш изборите. А може би е точно това, кой ще иска да управлява точно сега? Не и изпечен хитрец като Б. Б. ...

31

Анонимен

преди 1 година

ЧЕРВЕН КОЛЬО ДО СЕГА НЕ Е НАПРАВИЛ ВЯРНА ПРОГНОЗА!ВИНАГИ ГРЕШИ И ВИНАГИ ВИСИ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ!ТАКА СЕ ПЕНСИОНИРА И НАПРАВИ МИЛИОНИ!

30

Анонимен

преди 1 година

На този под мен: първото е вярно но второто не е.

29

Мда

преди 1 година

Всеки иска максимум власт и минимум отговорност.

28

До 25

преди 1 година

Проблемът е , че заменяме едно робство с друго. Един голям брат - с друг. Еее, писна ми!!!

27

О хо хо

преди 1 година

ЩЕ ГЛАСУВАМ ТАКА, ЧЕ ДА НЯМА ПРАВИТЕЛСТВО, КОЕТО ДА НИ ВКАРА ВЪВ ВОЙНАТА. НЕ ЩЕМ КОВЧЕЗИ ЗАРАДИ ЧУЖДИ АМЕРИКАНСКИ ИНТЕРЕСИ!

26

Гражданин

преди 1 година

Ама те ГЕРБ хич и не искат да управляват. Страшно си се кефят да си стоят в опозиция и да им гледат сеира на другите. Който иска да си блъска главата с това тъno племе.

25

Анонимен

преди 1 година

След като вчера Кирчо и Кокорчо разпънаха знамето на ЛГБТ на фона на надписа "Има как" ще ми е много интересно кой ще гласува за тях....някой ПеПераст може би.

24

Анонимен

преди 1 година

До 26, иван костов разбирасе! Т.е. ДБ и Киро лъжеца

23

П. К.

преди 1 година

Кражбите на магистрали, наркотиците сред хората, ниския стандарт, мръсотията, липсата на контрол сред водачите на мпс, мизерията, престъпленията и още много други грехове....чие дело са?....

22

След

преди 1 година

След турското робство, сме имали българи и правителство. След руското робство няма правителство но има руски роби. След погрома на Радев пионките, вече няма българи. Има само бедни, озлобени хора тук.

21

?!?

преди 1 година

Ко кааза червен Кольо? ГЕРБ печели вота!

20

Анонимен

преди 1 година

Никой не може да си позволи правителство. Верно, руснаците са ни прецакали. Като вилает на на Турция щяхме да сме си идеално- Не сме способни дасе самоуправляваме. То след 700 години робство, как да сатне.

19

Анонимен

преди 1 година

Всички партии, които евентуарно ще влазат в парламента, са вредни. Само партии, които подкрепят САЩ, та все тая. Награда за Херо, зратен медал и за какво? Така и не разбрах. Слугите награждават господаря.

18

Анонимен

преди 1 година

писна ми от гласувания и от смотани и некадърни политици, във всяка партия има способни хора, така че да правят правителство най накрая, не сано да се дърлят и обиждат

17

Анонимен

преди 1 година

Ако ГЕРБ спечели с един глас повече,няма Пак да я допуснат до властта Опозиционните партии! -:) Но този път всички които гласуваха оръжие за Украйна през главата на българина,ще го отнесат на изборите! Изненадата на тези избори ще бъде Възраждане! С колко точно ще дръпнат на пред,ще разберем в деня на изборите!-:/ Аз ще Ги подкрепя ,за 1 път!Те са последователни!!!

16

Анонимен

преди 1 година

Кой ще управлява ще го решат отново негласуващите. Ако малко хора гласуват за партия или коалиция би могло ДПС и ГЕРБ да направят правителство, но ако много хора гласуват, примерно над 60%, ПП и ДБ ще могат да направят правителство.

15

А сега де...21 път

преди 1 година

И откъде знае, че ГЕРБ не могат да съставят правителство? Играе си на врачуване ,,спеца".

14

анонимен

преди 1 година

Toзи социолог да е казал нещо ново, което не е казано вече поне 100 пъти. Ето такава работа да си работиш - плямкаш с устата каквото си искаш и никаква отговорност не носиш за достоверността на казаното.

13

Анонимен

преди 1 година

Ясно е, че ГЕРБ са в изолация и само ДПС са готови да ги подкрепят. От другата страна са ПП+ДБ, които не е ясно чия подкрепа могат да получат. Ключът е във Възраждане, но те виждат, че подкрепата за тях се увеличава и едва ли ще рискуват да подкрепят мутрите или "добрите".